Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhuriyet Halk Partisi, Menderes Belediyesi seçimini yargıya taşımaya hazırlanıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi, Menderes ilçesinde AK Parti'nin kazandığı belediye başkanlığı seçimine itiraz edecek.
CHP ve YENİ Parti arasındaki polemik de sürüyor...
İngiltere Prensi Harry ve eşi Meghan Markle'ın İngiltere'ye geri dönmeye hazırlandığı iddia edildi.
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle, bu ay sonunda ABD'den İngiltere'ye dönerek başkent...
Orta Afrika Cumhuriyeti'nde altın madeninin çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 107'ye yükseldi.
Ülkede geleneksel yöntemlerle işletilen altın madeninde göçük meydana geldi. Göçen madenin üzerinde toprak kayması da oluştu.
Çok sayıda madenci göçük...
Suriye İçişleri Bakanlığı, Baas rejimi döneminde görev yapan emekli Tümgeneral Adil İsa’nın Lübnan makamlarından teslim alındığını duyurdu.
Bakanlığın sosyal medya platformundan yapılan açıklamada, Lübnan Yargıtay Başsavcılığınca, Suriye’nin...
Zeytinburnu'nun 9 mil açığındaki gemide personel zehirlenme şüphesiyle yardım çağrısında bulundu. Rahatsızlanan 4 mürettebat hastaneye kaldırıldı.
Zeytinburnu ilçesinin 9 deniz mil açığında bulunan ve Marshall Adaları bayraklı Valianta isimli...
ABD Başkanı Donald Trump, İran'a karşı "şimdiye kadar eşi görülmemiş ölçekte" ekonomik savaş ilan etti.
ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İran'a bir anlaşma yapma fırsatını kendisinden başka kimsenin...
Son depremler... Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 20 Ağustos 2026 deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar...
Son dakika Hakkari deprem haberleri.. Hakkari'de deprem mi oldu? Az önce deprem Hakkari'de nerede oldu? Hakkari Kandilli ve AFAD son depremler.. 19 Ağustos 2026 Hakkari deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsani Yardım Günü dolayısıyla paylaşım yaptı. Türkiye'nin milli gelirine göre en fazla insani yardım yapan ülke olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsani Yardım Günü nedeniyle...
Ahmet Haluk Dursun vefatının 7’nci yılında anıldı. Törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tarih profesörü ve bürokrat Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’un vefatının 7’nci yıl dönümü...