Arkadaşlar ben yakın zamanlarda Galaxy Note20 Ultra GSI ROM yayınlamıştım bu sitede, artık o projede devam etmekten vazgeçtim. Ben bu telefon için PixelOS yapmak istiyorum(full rom) ve cihaz ağacını kendim yapmak istiyorum ve araştırdığım...
Temel Düzeltmeler
Veri Planını Kontrol Edin : Öncelikle, veri planınızda yeterli mobil veri bakiyeniz olduğundan emin olun. Bazı uygulamalar hafif olsa da, günümüzde çoğu uygulama 100 MB'ın çok üzerindedir ve çok fazla veri kullanabilir...
Adım 1: OneDrive için Autosync'i indirin ve yükleyin. Adından da anlaşılacağı gibi, Autosync bir cihaz klasörünü bir bulut klasörüne ve tam tersine otomatik olarak senkronize etmenizi sağlar. Klasör çiftleri oluşturma ve dosyaları yükleme...
3. Yöntem : Xender'ı Kullanma
Yakın Paylaşım tüm dosya türleri ve boyutları için yeterli olsa da bazı durumlarda yavaş hızlar sunabilir. Bu durumda, Wi-Fi Direct teknolojisini kullanan üçüncü taraf araçları kullanabilirsiniz. Bunun için en...
2. Yöntem : Hızlı Paylaşımı Kullanma
Bluetooth ne kadar basit olsa da oldukça yavaştır ve çok da kusursuz değildir. Apple ekosisteminde olan bir arkadaşınız varsa, Apple'ın AirDrop'unun dosyaları kablosuz olarak aktarmak için çok daha iyi bir yol...
Günümüzün bağlantılı dünyasında, iş, eğitim veya kişisel nedenlerle cihazlar arasında dosya paylaşımı bir zorunluluk haline geldi. Bulut hizmetleri ve doğrudan internet tabanlı transferler popüler olsa da, kendinizi internet bağlantısı olmadan...
Telefonlarla uğraşmayı seven biriyseniz, APK dosyalarına ve bunları yan yüklemeye aşina olmalısınız. Bu dosya uzantısı, Play Store'da veya ülkenizde bulunmayan uygulamaları indirme sürecini kolaylaştırır. Uzun yıllardır ilgi odağı olmasına...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlat : Geçici hataları ve aksaklıkları gidermek için Android cihazınızı yeniden başlatın.
Uyarı kaydırıcısını kontrol edin: Telefonunuzun yan tarafındaki kaydırıcının sessiz modunu etkinleştirip...
1. Düzeltme Yöntemi : Erişilebilirlik Ayarlarını Kontrol Edin
Kullanmaya çalıştığınız uygulamanın erişilebilirlik ayarlarını devre dışı bırakmadığınızdan emin olun.
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Erişilebilirlik'i seçin.
Adım 2: İndirilen...
Eğer uygulamalarınız cihazınızda root tespit ediyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:
Magisk’i Kaldırın: Eğer Magisk yüklüyse, hemen kaldırın. Bunun yerine KSU uygulamasını yükleyin ve KSU’nun neden Magisk’ten daha iyi...