Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üreticilerin pil ömrü hakkında ne kadar yalan söylediğini hepimiz biliyoruz. Aslında araştırmacılar, bunların yüzde 86'sının bunu abarttığını, genellikle gerçekçi olmayan kullanım koşullarıyla test ederek bunu yaptığını buldu. Pazarlama rakamları...
Temel Düzeltmeler:
Google sunucu durumunu kontrol edin: Google arka uçta sorunlar yaşıyorsa, bu Android telefonunuzdaki senkronizasyonu etkileyebilir. Bunu kontrol etmek için Downdetector'a gidin ve herhangi bir sorun bildirilip bildirilmediğine...
Dizüstü Bilgisayar Pilinizi Aşırı Şarj Edebilir misiniz?
Her pil, sınırlı sayıda şarj ve deşarj döngüsünü sürdürebilir ve bu süreden sonra hızla yıpranmaya başlar.
Dünya çapında tüm yeni dizüstü bilgisayarlara güç sağlamak için iki tür pil...
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Donald Trump liderliğindeki yeni ABD yönetimi ile Türkiye ilişkilerini değerlendirdi. Türk-Amerikan ilişkilerinin doğasının problemli olduğunu belirten Bakan Fidan, "Ben çok büyük bir problem olacağını düşünmüyorum."...
ABD Başkanı Donald Trump, Panama Kanalı'nın Çin tarafından kontrol edildiğini iddia ederek "Panama Kanalı'nı ya geri alacağız ya da çok güçlü bir şey olacak." dedi. Panama'da bulunan ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio da, Panama Kanalı’nın...
ABD Başkanı Donald Trump, Husilerden gelen saldırılardan İran'ı sorumlu tutacaklarını açıkladı. Trump, "Husilerden gelecek her türlü saldırı ya da misillemeye, büyük güç ile yanıt vereceğiz. İran sorumlu tutulacak ve sonuçları korkunç olacak"...
Google Photos HEIC formatını destekler, ancak HEIC resimlerini yalnızca başlangıçta bir iOS cihazından yüklediyseniz görüntüleyebilirsiniz. Bu nedenle, bir Android cihazda bir yerden bir toplu resim aldıysanız HEIC resimleriyle çalışmanın tek...
Ana Ekrana Uygulamalar Ekleyin
Favori uygulamalarınızı kolayca ana ekranınıza ekleyebilirsiniz . Bu, uygulamayı uygulama çekmecesinde aramak yerine hızlı bir şekilde açmanızı sağlar.
Uygulama çekmecesindeki uygulama simgesine dokunup basılı...
Android'de Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın > Uygulamalar ve bildirimler / Yüklü uygulamalar / Uygulamalar'a gidin.
Adım 2: Tüm Uygulamalar altında WhatsApp'a dokunun.
Adım 3: Bildirimler'e...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...