Temel Düzeltmeler
Veri Planını Kontrol Edin : Öncelikle, veri planınızda yeterli mobil veri bakiyeniz olduğundan emin olun. Bazı uygulamalar hafif olsa da, günümüzde çoğu uygulama 100 MB'ın çok üzerindedir ve çok fazla veri kullanabilir...
Adım 1: OneDrive için Autosync'i indirin ve yükleyin. Adından da anlaşılacağı gibi, Autosync bir cihaz klasörünü bir bulut klasörüne ve tam tersine otomatik olarak senkronize etmenizi sağlar. Klasör çiftleri oluşturma ve dosyaları yükleme...
6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, büyük bir yıkıma ve derin acılara yol açtı. Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, hala zor şartlar...
Eğer uygulamalarınız cihazınızda root tespit ediyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:
Magisk’i Kaldırın: Eğer Magisk yüklüyse, hemen kaldırın. Bunun yerine KSU uygulamasını yükleyin ve KSU’nun neden Magisk’ten daha iyi...
1.Yöntem : Ayarlar Menüsünden Google Play Store'u Güncelleyin
Adım 1: Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın. Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun ve Ayarlar sayfasına gidin.
Adım 2: Burada, Hakkında sekmesini genişletin...
1. Düzeltme : Bir Kılıf Kullanıyorsanız, Kılıfı Kaldırın
Çoğu zaman, kalın veya sert bir kılıf kullanıyorsanız telefonunuzdaki düğmeler düzgün çalışmayabilir. Bu, telefonunuzdaki ses düğmelerinin çalışmadığına inanmanıza yol açabilir. Bu, iPhone...
Motion Photo'dan Hareketsiz Görüntü Nasıl İndirilir?
Hareketli fotoğrafı indirdiğinizde veya paylaştığınızda varsayılan olarak hareketsiz bir görüntü olarak kaydedilir. Görüntüyü Google Fotoğraflar'da açın > göndermek için Paylaş'a dokunun veya...
Temel Düzeltmeler:
Geri dönüşüm kutusunu temizleyin: Çoğu Android uygulamasının, fikrinizi değiştirirseniz silinen öğeleri 30 güne kadar tutan özel bir geri dönüşüm kutusu veya çöp kutusu klasörü vardır. Ancak, bu veriler yine de depolama alanı...
11. Eski Mesajları Otomatik Olarak Sil
Samsung Mesajlar, gelen kutunuzu düzenli tutmak için eski mesajları otomatik olarak silmenizi sağlar
Adım 1: Mesajlar uygulamasında üç noktaya dokunun > Ayarlar'a gidin.
Adım 2: Diğer ayarlara gidin >...
6. Kişiler için Özel Metin Mesajı Bildirim Sesi Ayarlayın
Belirli kişiler için özel kısa mesaj bildirim sesleri ayarlayarak, kişilerin mesajlarını kolayca tanımlayabilirsiniz.
Adım 1 : Samsung Mesajlar uygulamasında tonunu değiştirmek...