Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ziraat kullanmiyorum.. deniz ve is bankasi.. denize giriyor ama havale yaptirmiyor.. is bankasina girmeye cesaret edemedim v2 de direk tum islemleri subeye gidip actirana kadar kapatmisti.. vakif yakaliyor..is geregi bankacilik surekli kullanıyorum o yuzden problem yoksa rom süper
Rom cok iyi fakat bankacilik uygulamarina yakalaniyor ve kullanamıyorum maalesef.. rotsuz kullanilamiyor mu ya da bankacilik uygulamarini kullanabilen var mi..
Bilmeyenler ve sınırlı bilenler için güzel makale olmuş emeğinize sağlık..
iş bankasında root tespit edilirse hiç bir şekilde kullanamazsınız.. şubeye gitmeden telefondan veya pc den giremiyorsunuz bilginiz olsun.. tek yöntem herhangi bir şubeye gidip engeli kaldırmak..
emeğinize sağlık güzel anlatım olmuş. ben sizin anlatımlarınızı görmeden önce yüklemeye çalışmıştım twrp yükleyemediğimden odin ile direk romu flashlayarak kurdum ve şu an kullanıyorum.. root etmek istemiyorum ki rotsuz kullanmak da hoşuma gitmiyor fakat son zamanlarda banka mobil uygulamaları...