Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TAMAY ENERJİ DANIŞMANLIK
Firmamız Kutlu TAMAY tarafından 2020 yilında kurulmuştur. Uzun yıllar enerji sektöründe profesyonel olarak çalıştıktan sonra kendi firmasını kuran Tamay; Müşterilerine bu tecrübelerini en doğru şekilde, en ekonomik ve...
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
4th And Inches - Font Paketi - TTF (TrueType Font), Apple ve Microsoft tarafından geliştirilen bir yazı tipi formatıdır.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
.TTF Uzantılı Font Paketleri İndirme ve Kullanma Rehberi
TTF (TrueType Font), Apple ve Microsoft tarafından geliştirilen bir yazı tipi formatıdır. Hem Windows hem de macOS sistemlerinde yaygın olarak kullanılır. Esnek yapısı ve yüksek kaliteli...
Samsung'da İnternet Hızını Göster
Ne yazık ki Samsung, telefonlarında hız ölçer özelliğini uygulama konusunda başarısız oldu. Yani, Samsung telefonlarında Mi ve OnePlus telefonlarında olduğu gibi ağ hızını gösteren yerel bir özellik yok. Ancak...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...
Android'de Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın > Uygulamalar ve bildirimler / Yüklü uygulamalar / Uygulamalar'a gidin.
Adım 2: Tüm Uygulamalar altında WhatsApp'a dokunun.
Adım 3: Bildirimler'e...
Ana Ekrana Uygulamalar Ekleyin
Favori uygulamalarınızı kolayca ana ekranınıza ekleyebilirsiniz . Bu, uygulamayı uygulama çekmecesinde aramak yerine hızlı bir şekilde açmanızı sağlar.
Uygulama çekmecesindeki uygulama simgesine dokunup basılı...
Temel Düzeltmeler:
Telefonu Yeniden Başlat : Sorun giderme sürecini telefonunuzu yeniden başlatarak başlatın. Bazen bu küçük bir sorundur ve basit bir yeniden başlatma, uygulamayı çalışma durumuna geri yükler.
Mesajları Varsayılan Uygulamanız...