Temel Düzeltmeler:
Chrome'u kapatın ve yeniden başlatın: Tüm arka plan uygulamalarını açabilir ve Chrome'u kapatabilirsiniz. Bu, uygulamanın arka planda çalışmasını durduracaktır. Ardından, Chrome'u yeniden açmak için uygulama simgesine dokunun...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Geçici hataları ve aksaklıkları gidermek için Android cihazınızı yeniden başlatın.
5Ghz ağına geçin: Daha hızlı hızlar için Wi-Fi ağınızın 5Ghz varyantına geçin.
Wi-Fi planınızı kontrol edin: Etkin bir...
Eksik dosya var onu ekliyecegim.buraya tüm moduleri yükleyin son olarak ekleme yapacağım modülü yükleyin bu Tricky Store degistirecek resimdeki gibi içine girip key box değiştire bilirsiniz yada dışardan aldınız bir key box yüklüyor bilirsiniz...
Selamlar note 9 cihazimda daha once noble rom kullanamiyordum sirf garanti ve yapi kredi yi kullanamadığım icin stok roma dönmüştüm şimdi sizin konu ile karsilasinca tekrar noble romu yüklemeyi dusunuyorum. Noble romu kullandigim donemde kernel...
Ana Ekranda Yukarı Kaydırdığınızda Mi Tarayıcısının Açılmasını Durdurun
Adım 1 : Ayarlar uygulamasını açın . Telefonunuzda bulunan seçeneğe bağlı olarak Ana Ekran veya Ana Ekran ve Son Kullanılanlar öğesine dokunun.
Adım 2 : Aramayı açmak için...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Bildirimleri almanızı engelleyen bir hata varsa, cihazınızı yeniden başlatmak yardımcı olacaktır.
Ses seviyesini kontrol edin : Zil/bildirim sesi düşükse, uyarıların duyulabilmesi için seviyeyi...