Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Yöntem : Zil Sesi Uygulaması için Varsayılanları Temizle
Zil sesini yapılandırırken yanlışlıkla üçüncü taraf bir zil sesi uygulamasını (örneğin Zedge) 'Sadece Bir Kez' yerine 'Her Zaman' olarak ayarladıysanız, varsayılan ses seçici menüsünü...
Temel Düzeltmeler
Ağ bağlantısını kontrol edin: Cihazınızın hücresel ağında veya Wi-Fi'da bir sorun olmadığından emin olun.
Ses çıkış aygıtını kontrol edin: Aygıtınızın harici/Bluetooth bir aygıta bağlı olup olmadığını ve sesi bu aygıta...
Magisk ve buradaki moduller ile yapikrediyi calistirmayi basardim ancak beni hatirla ozelligi çalışmıyor bunu boyle kullanabilirim ancak garanti uygulamasi artik bu cihaza destek veremiyoruz diyor sanirim eski bir telefon olarak görüyor bunu...
Temel Düzeltmeler:
Chrome'u kapatın ve yeniden başlatın: Tüm arka plan uygulamalarını açabilir ve Chrome'u kapatabilirsiniz. Bu, uygulamanın arka planda çalışmasını durduracaktır. Ardından, Chrome'u yeniden açmak için uygulama simgesine dokunun...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Geçici hataları ve aksaklıkları gidermek için Android cihazınızı yeniden başlatın.
5Ghz ağına geçin: Daha hızlı hızlar için Wi-Fi ağınızın 5Ghz varyantına geçin.
Wi-Fi planınızı kontrol edin: Etkin bir...
Eksik dosya var onu ekliyecegim.buraya tüm moduleri yükleyin son olarak ekleme yapacağım modülü yükleyin bu Tricky Store degistirecek resimdeki gibi içine girip key box değiştire bilirsiniz yada dışardan aldınız bir key box yüklüyor bilirsiniz...
Selamlar note 9 cihazimda daha once noble rom kullanamiyordum sirf garanti ve yapi kredi yi kullanamadığım icin stok roma dönmüştüm şimdi sizin konu ile karsilasinca tekrar noble romu yüklemeyi dusunuyorum. Noble romu kullandigim donemde kernel...