Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N985f note 20 ultramız var. Guncelleme cok eski kaldığı ve ai ozellıklerı olmadığı İcin custom rom atmak istiyorum. Hic rom atmadım hocam atarken yazılanları tam yaparsam sorun yasarmıyım? Bankacılık uygulamalarında sorun yasarmıyım hocam? Bu son...
Şuan an halen kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Hocam muhtemelen bi işlemde yanlışlık yaptınız o yüzden sorunlar çıktı. Bende güzelce kurulum notlarını yeniden Gözden geçirip romu yeniden kurabilirsiniz.
Merhaba bu romu 2 hafta kullandıktan sonra:
Bazı uygulamalar dındu çalışmadı
Kamera çalışmadı
Dosya uygulaması her açıp kapattığım da cd carta format attı.
Ben de stoc roma dönmek zorunda kaldım. Benim yaşadığım sorunlar bunlar.
Temel Düzeltmeler
Ödeme bilgilerinizi doğrulayın : Google Play Store'da satın alma işleminiz için doğru ödeme ayrıntılarını girdiğinizden emin olun. Ayrıca, satın almaya çalıştığınız uygulama/hizmetin maliyetini karşılamak için yeterli paranız...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, Ekran Kaydedici uygulamasını etkileyen hatalardan kurtulmanıza yardımcı olabilir.
Mikrofonu kapatmadığınızdan emin olun: Ekran kayıtları için ses kaynağını mikrofon olarak...
Temel Düzeltmeler:
Telefonunuzu yeniden başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak, Android telefonunuzun alarmının çalmamasına neden olabilecek geçici hataları veya aksaklıkları gidermenize yardımcı olabilir. Güç düğmesine uzun basın ve bunu...
Temel Düzeltmeler
Telefonunuzu yeniden başlatın: Android telefonunuzu yeniden başlatmalısınız. Bazen, bunun gibi basit bir çözüm büyük sorunları çözer.
SIM kartını çıkarın: SIM kartını çıkarın ve bir bezle temizleyin. Sonra tekrar takın.
Uçak...
Temel Düzeltmeler:
Telefonunuzu yeniden başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak geçici sistem aksaklıklarını çözmeye yardımcı olabilir. Bunu yapmak için Güç düğmesine uzun basın ve Yeniden Başlat'a dokunun. Cihazınızın yeniden başlatılmasını...
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
ZRAM Magisk Modül - ZRAM Magisk Modülü, cihazınızdaki kullanılabilir zRAM (sıkıştırılmış RAM) miktarını artırmak...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...