Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🔍 Snapdragon 8 Gen 2 vs Dimensity 8300 Karşılaştırması: Güç, Verimlilik ve Yapay Zekâda Yeni Nesil Rekabet
Snapdragon 8 Gen 2 ve Dimensity 8300, amiral gemisi sınıfının iki farklı segmentinde konumlanan, yüksek performanslı mobil işlemcilerdir...
📱 Snapdragon 8 Elite (Gen 4) vs Dimensity 9400e: 2025’in En Güçlü Mobil İşlemcileri Karşı Karşıya!
Mobil teknoloji dünyasında 2025’in en çok konuşulan iki işlemcisi sahnede: Snapdragon 8 Elite (Gen 4) ve Dimensity 9400e. Her ikisi de 3nm üretim...
ilk yüklememde sorun yaşamadım ama 2. kez yüklüyorum ve aşağıdaki hatayı aldım
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
sorun nedir sizce.
🧠 Exynos 2400 vs Snapdragon 8 Gen 3 Karşılaştırması (Detaylı İnceleme)
Mobil işlemci pazarında rekabet her geçen gün kızışırken, Samsung’un Exynos 2400 yonga seti ve Qualcomm’un amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 3, en üst seviye performans sunan...
📱 Tek Bilgin Android ve Teknoloji Platformu’ndan
🕋 Kurban Bayramı Tebriği
Bayramlar; sevgi, paylaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı özel zamanlardır.
Bu mübarek Kurban Bayramı'nda; sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk...
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
AOSP Mods Magisk Modül - Android özelleştirme dünyasında, kullanıcılar cihazlarını kişiselleştirmek için her zaman yenilikçi.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...