Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 21-22 Haziran'da 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) düzenlenecek. Sınava yaklaşık 2,5 milyon kişi katılacak.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2025 Yükseköğretim...
Türkiye’de tescillenen incir sayısı 42’ye yükselirken, Türkiye’de en çok incir üretimi yapılan Aydın’da erkenci incirler hasat edilmeye başlandı.
İncirin anavatanı Anadolu’da son tescillerle birlikte 42 incir çeşidi bulunuyor. Türkiye’de...
Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Alana ekipler sevk edildi.
Bodrum Türkbükü Mezarlık üst tarafında dumanların yükselmesinin ardından 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verildi.
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yer...
Kurulumunu yaptım. Özellikleri hoşuma gitti. Arama çubuğu aşağı alınmış, üstten çekince açılan menü değişmiş daha işlevsel olmuş, medya oynatırken saatin yanında medyanın ismini de gösteren bildirim çubuğu gelmiş.
Telegram grubundan...
Ben bir sonraki sürümü bekleyeceğim daha stabil olacağını düşünüyorum. Ayrica bankacilik uygulamalari ile ilgili bir onceki versiyonla ayni sorunlar devam ediyor sanirim. Takipteyim. Rom duser düşmez konuyu açtığın için ayrıca teşekkürler.