Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Magisk integrity Box V8 - Google integrity Fix V8 - 01.07.2025 - Root nedeni ile Google integrity Fix sayesinde çalışmayan uygulamalar çalışabilir.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
🔧 v8 Sürüm Güncellemesi – MEOWna tarafından
Yeni v8 sürümü, sistem kararlılığı ve kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla çeşitli önemli iyileştirmeler ve güncellemeler içeriyor. Aşağıda bu sürümde yapılan değişikliklerin detaylı listesine...
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
integrity Box v7 - Google integrity Fix - Root Gizleme ve Google Play Integrity Fix.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
🔧 v7 by 𝗠𝗘𝗢𝗪𝗻𝗮 – Güncelleme Notları
Android cihazlar için geliştirilen bu özel modül, performans, uyumluluk ve kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla kapsamlı iyileştirmelerle güncellendi. Aşağıda v7 sürümüne ait tüm yenilikler, düzeltmeler ve...
Valla hocam hersey doğru olmuş olsa bile olmamsı için bi sebep var bi yanlışlık var. Bir verde anladığınız yada gözünüz den kaçan birsey var muhakkak.
Driverler
Windows
USB Kablosu
Cihaz Ayarları
Sürücü izinleri
Gerekli Dosyalar
Bootloader...
Sn. Can : Herşeyi eniyisini yaptım. Olmadı yanlış bir tek kablo kaldı deyişmediğim. Örneğin. Driver'leri güncelledim. Romu C2S tekrar indirdim. Yine olmadı. Haziran güvenlik yaması yazmışın Nisan yaması son sürüm olarak Samfw.de onuda tekrar...
Ben şu şekilde yaktım.
Zaten ExtremeROM V1 kuruluydu bende Odin den En son kurduğum Stok Rom Dosyalarından BL ve CP yi seçtim USERDATA yada cihaza uygun OdinPack Seçip Yükledim. Sonraki işlemler aynı zaten hocam.
merhaba öncelikle anlatım çok başarılı teşekkürler. bu romu v1 üzerine kurabilir miyiz yoksa mecbur stok romdan mı kurmamız gerek teşekkürler hayırlı akşamlar.