Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım hocam teşekkürler yine de. Aslında patch cert yapılmadan uyumlu bir CSC dosyası ile denemek istiyorum ama bu model için Türkiye CSC'i yok :S şu an bunu kullanıyorum latest android 12 firmware olarak...
Maalesef bu konu ile ilgili size yardımcı olamayacağım hocam. IMEI İşlemini yapan yerlerde o patch dosyaları mevcut. O tip işlemleri pek takip etmiyorum ...
Official rom attım düzelmedi. Custom rom denedim zaten olmuyormuş. IMEI uçmadı ama sanırım patch cert yapmak gerek.
Bu konuda bana yardımcı olacak bir teknik destek var mı ?
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
KernelSU Magisk integrity Box v10.1 - Google integrity Fix - Android dünyasında güvenlik ve sahtecilik tespiti her geçen gün daha da önem kazanıyor...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Android dünyasında güvenlik ve sahtecilik tespiti her geçen gün daha da önem kazanıyor. Özellikle rootlu, modifiye edilmiş veya özel ROM kullanılan cihazlarda uygulamaların çalışmasını engelleyen sistemlerin başında Google Play Integrity API ve...
2. Yöntem : Uygulama Ayarlarından
Bazı Android uygulamaları, varsayılan bildirim tonlarını değiştirmek için yerleşik bir ayar sunar. Böylece bildirim tonunu uygulama içinden de özelleştirebilirsiniz. Uygulamanız izin veriyorsa, bildirim tonlarını...
Telefonlarımızda yüklü bu kadar çok uygulama varken , bir bildirim yağmuru kafamızı karıştırabilir. Hangi uygulamanın hangi bildirimi gönderdiğini ve önemli olup olmadığını anlamak zor. Hayatımı kolaylaştırmak için her uygulama için farklı...