Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görebildiğim kadarıyla yüz tanıma çalışmıyor, Temassız işlemler için Spen bağlama problemi yaşadım. Banka uygulamaları ile ilgili hiç uğraşmadım, İkinci telefon olarak kullandığım için.
Şimdilik görebildiğim eksiklikleri önemsemedim. Başka...
Bunun nedeni büyük ihtimalle Noble ROM'un bazı sürümlerinde mikrofon veya ses sürücülerinin tam uyumlu olmamasından kaynaklanıyor. Custom ROM'larda bu tip problemler olabiliyor.
Android telefonunuzda beliren rastgele hatalardan daha sinir bozucu ne olabilir ? Samsung Galaxy telefon ve tablet kullanıcılarını rahatsız eden bir hata: "Samsung One UI Home çalışmayı durdurdu." Samsung cihazınızda da aynı hatayı alıyorsanız...
Android telefonlar dahili ve harici olmak üzere iki farklı depolama alanıyla gelir . Telefonunuz harici depolamayı, yani SD kartı desteklemiyorsa, mevcut dahili depolama alanınız kısa sürede dolmaya başlar. İşte o zaman Samsung telefonlarınızda...
Genellikle, Android telefonunuza bir Google hesabı ekleyip Gmail senkronizasyonunu etkinleştirdiğinizde, yeni e-postaları sorunsuz bir şekilde almaya başlarsınız. Ancak bazen, pil tasarrufu modu, depolama alanı sorunu ve senkronizasyon sorunları...
Samsung Galaxy telefonlarda grup sohbeti yapmanın çeşitli yolları vardır. Ancak, Samsung Mesajlar'daki grup sohbeti, WhatsApp gibi anlık mesajlaşma uygulamalarındakinden farklıdır. Bunu bir mesaj yayınlamaya benzetebilirsiniz . Kafanız...
1. Düzeltme Yöntemi : Anlık Uygulamaları kapatın
Chrome'da bir bağlantıya tıkladığınızda , bağlantı Anında Uygulama olarak açılabilir. Bu, bağlantının Chrome'da görüntülenmesine izin vermek yerine bir uygulama ortamında açılacağı anlamına gelir...