Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işlerden anlayan bi Cep Telefonu tamir yerine götürmeniz gerekli. Yasal Olmayan Yoldan IMEI işlemi yapan yerlerde bunu yapabilirler diye düşünüyorum. IMEI oynanmış cihazlara Custom Rom Yükleme işlemi hep sorunludur.
hocam bendede note 20 ultra cihaz ve vulcan rom kurulu. Bankacılık uygulamarında sorun yaşamadım bir işlem yapmama gerek kalmadı. Ama romu yğkleyince imeim uçtu. telefoncuya götürdüm rootlar imei atarım bankacılık çalışmaz dedi. bende üstündeki...
Bi yerde yanlış dosya yanlış işlem varsa genelde hata olur. Dosya işlemler ve işlem sırasında yanlışlık yoksa sıkıntısız kurulum olur hocam. Güle güle kullanın deneyim ve tecrübelerinizi bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
Google'ın yeni Gemini 3 yapay zeka modeli, geliştiriciler için gelişmiş kod yazma yetenekleri, kullanıcılar için daha hızlı ve doğru yanıtlar, medya profesyonelleri için doğrulama araçları ve tasarımcılar için geliştirilmiş görüntü üretimi gibi...
YouTube Custom Rom Samsung cihazlara nasıl yüklenir yada ExtremeROM Nasıl Kurulur gibi aramalar yaparsaniz biraz bilgi sahibi olursunuz. Eğer hiç temeliniz yoksa kurulum adamlarını dikkatli okuyun.
Sitemizde de mevcut Custom Rom nasıl kurulur...
Abi selamın aleyküm, s20 g980f cihazıma yüklemeye çalışıyorum ancak adb sideload ve dosya sürüklemeden sonra enter'a basınca error veriyor acaba odinpack uyumlu gelmedi mi ben bu en alttakinden indirmiştim de.Rica etsem yardımcı olabilir misiniz...