Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Çözümler:
Büyük dosyaları bul ve sil : Google'ın Dosyalar uygulamasını kullanarak telefonunuzdaki büyük dosyaları otomatik olarak algılayabilir ve silebilirsiniz.
Yayın uygulamalarından indirilenleri silin : Spotify'dan indirilen müzik...
Samsung Klavyesinde Panoyu Kullanma
Eğer Samsung Klavye varsayılan klavye uygulamanız ise, One UI'nin yerleşik panosunu kullanabilirsiniz. Pano özelliği önceden etkinleştirilmiş olarak gelir ve erişimi kolaylaştırır.
Samsung Klavyesinin Panosuna...
Bu Rom çok güzel bir kaç güncelleme sonra daha güzel olacak diye düşünüyorum. Yapımcılarını tebrik ederim. Ayrıca güzel anlatım ve temiz kurulum dosyaları içinde size de teşekkür ederim hocam.
Can hocam 6.1.1 sürümünü yüklerken odin pack uyumsuzluğu hatası alıyorum "device version 12 vbmeta version 11" yazıyor telefonda ancak dosylarrı verilen en son güncel yerden doğru indirdiğime eminim?
Temel Düzeltme Yöntemleri
Uygulamayı zorla kapatın: İlk yapmanız gereken şey, bekleyen veya takılı kalan işlemleri sonlandırmak ve uygulamaya yeni bir başlangıç sağlamak için Android cihazınızdaki Google Meet uygulamasını tamamen kapatmaktır...
Temel Düzeltmeler
Fiziksel Hasarı Kontrol Edin : Başlamadan önce, bunun bir donanım sorunu olmadığından emin olmak önemlidir. Telefon kılıfını çıkarın, arka kamerayı yakından inceleyin ve telefonda herhangi bir fiziksel hasar olup olmadığını...
Android telefonum neden iPhone'dan gelen mesajları almıyor?
Android cihazlar ve iPhone'lar mesaj göndermek için farklı protokoller kullanır. iPhone iMessage kullanırken, Android RCS kullanır. Bu iki platform birbiriyle uyumlu değildir. Bu...