Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Exynox Note9'uma Noble rom yüklemek istedim ama tüm adımları belki 10 belki 20 defa atlamadan yapmama rağmen rom yüklendikten sonra bootloop ta kalıyorum.
1. Oem kilidini açtım,
2. Samsung hesabını ve Google hesabını...
Şimdiye kadar Samloader, Windows, macOS, Linux ve Android için kullanılabilen tek platformlar arası Samsung yazılım indirme aracıydı. Python tabanlı bir betik olan Samloader'ın kurulumu ve kullanımı zordur. Eğer grafik arayüzü (GUI) olan...
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
Samsung'un, 30 Nisan'dan itibaren Galaxy S25 serisiyle başlayarak, kararlı One UI 8.5 güncellemesini dağıtmaya başlaması bekleniyor. Güncelleme şu anda çeşitli Galaxy cihazlarında beta test aşamasında ve bu hafta bu modeller için daha fazla beta...
Apple, iOS 26.5'in ikinci beta sürümünü geliştiricilere yayınladı ve yakında genel beta test kullanıcılarına da sunulacak. Beta güncellemesi iPhone 11 ve daha yeni modeller için geçerli. İlk beta sürümü iki hafta önce yayınlanmış, ardından küçük...
Bilmeniz gerekenler
TECNO, MWC 2026'da Modüler Manyetik Ara Bağlantı Teknolojisi konseptini tanıttı.
Sistem, kablosuz veri bağlantıları ve fiziksel konektörlerle birlikte ultra ince manyetik bağlantılar kullanıyor.
Pil paketlerinden kamera ve...
Bilmeniz gerekenler
Galaxy S26'nın Çağrı Tarama özelliği, Galaxy AI'nin Çağrı Yardımı özelliğini genişleterek, arayanın adını ve amacını soran dijital bir asistan aracılığıyla şüpheli aramaları otomatik olarak ele alıyor.
Ekranınızda canlı...