Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung One UI 8, yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü, geliştirilmiş bildirim sistemi, daha iyi gizlilik kontrolleri, yapay zeka destekli geliştirmeler, iyileştirilmiş üretkenlik araçları vb. dahil olmak üzere birçok yeni özellik ve...
One UI 7, Android'de mümkün olan en akıcı animasyon efektlerini getirdi. Ancak, One UI destekli Samsung telefonunuzun dokunmatik ekran tepkisi ve arayüz animasyonlarının beklentilerinizi karşılamadığını düşünüyorsanız, işleri düzeltecek küçük bir...
Ben bir süre 3.0.7 kullanıp 3.1.0 sürümüne geçtim fakat kullanmış olduğum cihazda Ekran Kaydı fonksiyonunu çok fazla kullandığım için geri 2.6.0 Sürümüne Geri dönmek zorunda kaldım. Bu Rom da Ekran Ayarları kısmında sıkıntılar var bu yüzden bazı...
Maalesef cihazların içinde Gerek Google tarafından gerek cihazın markasının mesela Samsung yada Xiaomi gibi markaya göre çok gereksiz uygulamalar olabiliyor. Bunlar cihazlardan veri toplarken ekstra şarj ve işlemci üzerinde yük oluşturuyor...
Anlatım güzel olmuş Root olmadan sistem uygulamalarından kurtulmak güzel olacak. Samsumg S24 Ultra cihazım da o kadar gereksiz sistem uygulaması vardı kurtulursam çok iyi olacak.
Evet aslında telefonu kurdugumuzda o kadar çok gereksiz uygulama yükleniyor ki bunlari kaldırınca telefon kendine geliyor. Bende sizin videoyu izleyerek yapmıştım bunun yazısını yazmanız güzel olmuş. Elinize sağlık