Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
SamFirm - Windows - SamFirm, Samsung akıllı telefon ve tabletleri için resmi stock firmware (orijinal yazılım) dosyaları
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Bifrost - Windows - Bifrost, Windows, macOS, Linux ve Android'de Samsung ürün yazılımını indirmenizi sağlayan yeni...
Bifrost - Android - Bifrost, Windows, macOS, Linux ve Android'de Samsung ürün yazılımını indirmenizi sağlayan yeni...
3.5.1 de öyle çokta bir değişiklik vs yok hocam. Aklıma gelmişken ekleyim SPEN de sıkıntılı uygulaması sürekli uyarı veriyor ve bir süre sonra oda resetletiyor cihazı. Yani günlük kullanımda sizde ne gibi sorun olur ama bende bunlar vardı. Temiz...
Valla hocam ben 3.5.0 kurudum konusunu açmadan önce test etmek için. Bir hafta kadar kullandım ve sıkıntı var benim cihaz Note 20 Ultra ara ara yeniden başlatma döngüsü oldu günde bir olsa tamam diyecegim bir ara yolculuk yaparken o kadar cok can...
Google Chrome muhtemelen en güvenilir web tarayıcısıdır, ancak bazen baş ağrısı yaratabilir. Son zamanlarda Chrome kullanırken çok tatsız bir deneyim yaşadım; siyah bir ekran yükledi. Yeni bir sekmeye veya açık bir sekmeye geçtiğimde, sayfa...