Dursn! 'in en son etkinliği

• Dursn!
    Dursn! Dosya VulCan Rom - Odin Paket Yama Dosyaları kaynağına yazısına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    ExtremeROM'un durdurulmasının ardından, ExtremeXT'nin izniyle One UI 6.1.1'i Note 20 Ultra 4G & 5G, Note 20 4G & 5G, S20 Ultra 5G, S20+ 4G & 5G ve S20 4G & 5G modellerine başarıyla port etmiştir. VulCan ROM V3'ün getirdiği başlıca yenilikler...
  • Dursn!
    Dursn! , Yardım N985F Son sürümde Vulcan v3 rom hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Siz çok daha iyi bilirsinizde ( son sürum olan G srisi rom ) da yüklemiyor. Önceki surumlerde yüklemiştim. Şimdi önceki rom'larada dönülmüyor...
  • Dursn!
    Dursn! , Yardım N985F Son sürümde Vulcan v3 rom hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Can hocam: Bakın şöyle izah edeyim. Endonezya 5 parçali XXSGHYD1 romu indirdim. Odin in bölumlerine yerleştirdim. Vulkan rom da Faill veriyor. Extreme Nexus rom da ise,cmd kadar herşey tmm. TWRP Sideload yüklerken cmd yüklemiyor. Uzun sure...
  • Dursn!
    Can Hocam: Teşekkür ediyorum. Sizlere aşağıda paylaşiyorum. Siz bana endonezya rom kullaniyorum yazmıştıniz. Ben yetmiş yaşındayim. Biraz konuyu açıklamalı yazarsaniz. Konuyu anlamam daha iyi olur.UI 7 yani v15'i yüklemeyi çok çok istiyorum...
    • 20250721_095957.webp
    • 20250721_095336.webp
    • 20250721_095302.webp
  • Dursn!
    Merhaba, N985F yani Note20 Ultra için yaşadığın durum oldukça yaygın bir sorun olabilir. Kısaca açıklayayım: 🔹 FXXSGHYD1 ROM’un yüklenememesi genelde şu nedenlerle olur: Bu ROM cihazının CSC (ülke kodu) ile uyumlu olmayabilir. Telefonun...
  • Dursn!
    Arkadaşlar; Malum N985F ultra Tlf.uma Android 15 yükleyemedim...FXXSGHYD1 -Bu roma yüklenmiyor.Buna yükleyen varsa beni aydınlatirsa memnun olurum. Geriye dönüp Vulcan rom yuklemeye çaliştım.ondada Failled verdi. Ne yapacağımi şaşırmiş...
Geri
Üst Alt