Google Photos HEIC formatını destekler, ancak HEIC resimlerini yalnızca başlangıçta bir iOS cihazından yüklediyseniz görüntüleyebilirsiniz. Bu nedenle, bir Android cihazda bir yerden bir toplu resim aldıysanız HEIC resimleriyle çalışmanın tek...
Ana Ekrana Uygulamalar Ekleyin
Favori uygulamalarınızı kolayca ana ekranınıza ekleyebilirsiniz . Bu, uygulamayı uygulama çekmecesinde aramak yerine hızlı bir şekilde açmanızı sağlar.
Uygulama çekmecesindeki uygulama simgesine dokunup basılı...
Başlamadan önce Android cihazınızı yeniden başlatın ve Android'in en son kullanılabilir sürümüne güncelleyin. Ayrıca, cihazınızda çoğaltılan uygulamayı yeniden yüklemeyi deneyin.
1. Düzeltme Yöntemi : Uygulama Klonlamayı Kapatın
Bazı Android...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...
Microsoft Word'de Parchment Arka Plan Efektinin Uygulanması
Adım 1. Şeritte Tasarım sekmesini seçin .
Adım 2: Arayüzün sağ tarafında bulunan Sayfa Rengi için küçük oka tıklayın ve Dolgu Efektleri'ni seçin.
Adım 3. Dolgu Efektleri kutusunda...
En İyi CMD Kısayolları
Yukarıdaki komutlar CMD'de birçok görevi kolaylıkla yürütmenize yardımcı olurken, aracın kendisini verimli bir şekilde kullanmak için birkaç kısayolu da bilmeniz gerekir. İşte aracı kolaylıkla kullanmanıza yardımcı...
Başlamadan önce aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var.
Aşağıdaki komutlardan herhangi birini yürütürken, Komut İstemi'ni yönetici olarak açtığınızdan emin olun. Uygulamaya sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin .
Bir...
SSD Model Numarası Nasıl Kontrol Edilir?
İlk ve bariz adım, bir SSD'niz olup olmadığını bulmaktır. Varsa, hangi üreticiden? Bunların hepsini zaten biliyorsanız, bu bölümü atlayın. Bilmiyorsanız, SSD'nizin model numarasını kolayca nasıl kontrol...
Dizüstü Bilgisayar Pilinizi Aşırı Şarj Edebilir misiniz?
Her pil, sınırlı sayıda şarj ve deşarj döngüsünü sürdürebilir ve bu süreden sonra hızla yıpranmaya başlar.
Dünya çapında tüm yeni dizüstü bilgisayarlara güç sağlamak için iki tür pil...
Windows'ta Sürücüyü Eşlemenin Anlamı Nedir?
Windows'ta bir sürücüyü eşlemek, bir bilgisayarın dosyalarını bir ağa koymak ve başka bir bilgisayarda yerel sürücü olarak kullanılabilir hale getirmek anlamına gelir.
Eşlenen sürücü...