Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, Dual Apps özelliğinde sorunlara neden olan hataları ortadan kaldırabilir.
Üçüncü taraf bir başlatıcı kullanmayı deneyin : Google Play Store'dan üçüncü taraf bir başlatıcı...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...
1. Düzeltme Yöntemi : Gizli Uygulamaları Kontrol Edin
Telefonunuzda Play Store'u yanlışlıkla gizlediğiniz için kaybolmuş olabilir.
Uygulamaları gizle seçeneği genellikle ana ekran ayarlarınızda bulunur. Ayarlar uygulamasını açın ve Ana ekran...
Google Chrome, mobil web tarayıcısı yarışında daha büyük bir pazar payıyla önde gidiyor. Bu, her birkaç yılda bir yeni mobil tarayıcıların ortaya çıkması nedeniyle kimsenin moralini bozmuyor. Xiaomi'nin MIUI arayüzü, Chrome ile sessizce mücadele...
Samsung Health ve Google Fit, fitness takibinin temellerini çözse de, her iki uygulama da birçok açıdan farklılık gösterir. Başlıca farkları anlamak ve ihtiyaçlarınıza uygun mükemmel fitness arkadaşını seçmek için ikisinin ayrıntılı...
MIUI'de Notlar Nasıl Gizlenir (Redmi, Poco ve Xiaomi Cihazları)
Adım 1: Notlar uygulamasını açın , aşağı kaydırın, ekranınızı tutun ve gizli notları ortaya çıkarmak için bırakın. Güvenlik desenini girin.
Adım 2: Gizli notu seçmek için dokunup...
1. Yöntem : Android Sistemini Kullanarak Ekranı Açık Tutun
En temel yöntem telefonunuzun ekran zaman aşımı ayarlarını düzenlemeyi içerir. Bu yöntem herhangi bir ek indirme gerektirmez ve doğrudan cihazınızın ayarlar menüsünden yapılabilir. İşte...
1. Yöntem : Son Uygulamaları Kontrol Ederek
Rahatsız edici uygulamayı bulmanın en kolay yolu son uygulamalar düğmesini kullanmaktır. Reklamlar bir uygulamadan üretildiğinden son uygulamalarda gösterilecektir. Bu nedenle, bir açılır reklam...
Temel Düzeltmeler:
Telefonu yeniden başlatın: Basit numaralar genellikle en faydalı olanlardır. Bu nedenle, diğer çözümleri denemeden önce, sorunu çözüp çözmediğini görmek için cihazınızı yeniden başlatın.
Sessiz modunun kapalı olduğunu...
VulCan V3 Rom OTA üzerinden yapılan ara güncellemeler ile ilgili bilgilendirmeleri sizlere buradan yapacağım arkadaşlar. Nasıl güncelleme yapacağınızı bilmiyorsanız sizlere bunu kısa yoldan tarif edeyim. Ayarlar 》Vulcan Updates 》Güncelleme...