erdemozgor kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

Bir de müsait olduğunuz zaman hangi twrp'yi kullandınız odin uzerinden onun da linkini verebilir misiniz?
  2. E

Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

Anladım hocam Sonuçta Root uygulaması da oynanmış bir uygulama veya mantıken hepsi oynanmış uygulamalar ama sadece bu uygulama için virüs hatası verdiği için sordum Bu benim diğer Cihazım bunda mecbur kullanıyorum söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
  3. E

Tabiki de akşam bilgi vereceğim sadece aklıma takılan ufak bir problem var onun da resmini paylaşıyorum size Sizce normal mi
  4. E

Root olmadan programı nasıl aktif ettiniz peki bende root istiyor program? Ve twrp modunda işlem yapılmasına izin vermiyor versiyon 1 de bu sorun yoktu aynı root dosyaları ile versiyon 2 de farklı hatalar alıyorum ekran resmini akşama atarım sizlere. Dahili olarak bu program bende kurulu da...
  5. E

Selamlae nasilsiniz ? Versiyon 1 üzerine kurulum gerçekleştirdim versiyon 1'de de cihaz açılırken bootloader kilidi aktif hatasi gözüküyordu versiyon 1'in üzerinde versiyon 2 yükledim aynı sıkıntı devam ediyor stok Roma geri dönüş yaptım Tekrar kurdum yine Bootloader kilidi açık hatası gözüküyor...
  6. E

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

anında dönüş ve emeğiniz için çok teşekkür ederim hocam çok sağolun
  7. E

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Merhaba ellerinize sağlık, çözemediğim bir hata söz konusu. Ziraat hala rootlu olduğunu görüyor magic üzerinden gerekli paketleri yükleyip red listesine aldım lakin hala root algılıyor nasıl çözebilirim?
Üst Alt