Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım hocam Sonuçta Root uygulaması da oynanmış bir uygulama veya mantıken hepsi oynanmış uygulamalar ama sadece bu uygulama için virüs hatası verdiği için sordum Bu benim diğer Cihazım bunda mecbur kullanıyorum söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
Root olmadan programı nasıl aktif ettiniz peki bende root istiyor program? Ve twrp modunda işlem yapılmasına izin vermiyor versiyon 1 de bu sorun yoktu aynı root dosyaları ile versiyon 2 de farklı hatalar alıyorum ekran resmini akşama atarım sizlere. Dahili olarak bu program bende kurulu da...
Selamlae nasilsiniz ? Versiyon 1 üzerine kurulum gerçekleştirdim versiyon 1'de de cihaz açılırken bootloader kilidi aktif hatasi gözüküyordu versiyon 1'in üzerinde versiyon 2 yükledim aynı sıkıntı devam ediyor stok Roma geri dönüş yaptım Tekrar kurdum yine Bootloader kilidi açık hatası gözüküyor...
Merhaba ellerinize sağlık, çözemediğim bir hata söz konusu. Ziraat hala rootlu olduğunu görüyor magic üzerinden gerekli paketleri yükleyip red listesine aldım lakin hala root algılıyor nasıl çözebilirim?