Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilmeniz gerekenler
2026 yılının başı itibarıyla Microsoft'tan resmi bir açıklama yok; odak noktası, temel değişiklikler hazırlanırken Copilot+ gibi Windows 11 yapay zeka güncellemeleri üzerinde yoğunlaşıyor.
Sızdırılan sürümlerden (örneğin...
Bilmeniz gerekenler
Notepad'in resim desteği, önizleme sürümlerinde, satır içi resim ekleme ve görüntüleme için Markdown'a bağlı bir araç çubuğu düğmesi aracılığıyla görünür.
Bu özellik, WordPad'in kaldırmasıyla oluşan boşluğu doldurarak, README...
Yayın akışı herkesin hoşuna gitmeyebilir. Ancak FLAC dosyalarına sahip müzikseverler için zorlu, ses hazineleri için hangi müzik çaları kullanacaklarını seçmek olabilir. Çoğu kişi mevcut uygulamalarla yetinir. Ancak imkanı olanlar bazen kendi...
Ön Düzeltmeler
İnternet hızınızı kontrol edin : Google Drive internet bağlantınıza bağlı olduğundan, internet hızınızdaki bir değişiklik yükleme ve indirme hızlarını doğrudan etkileyecektir. Bu nedenle, normal ağ hızlarına ulaşıp ulaşmadığınızı...
Xiaomi yıllar içinde MIUI adında mükemmel bir Android arayüzü geliştirdi. Çoğunlukla iyi bir deneyim sunsa da, stok Android'in aksine bazı işlemleri gerçekleştirmek zaman zaman zor olabiliyor . Örneğin, MIUI'de depolama alanını temizlemek kolay...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...
Sevebilirsiniz ya da nefret edebilirsiniz, ancak TikTok'un sosyal ağ dünyasında yarattığı etkiyi görmezden gelemezsiniz. TikTok, YouTube kadar rafine değil ve çoğu zaman utanç verici içerikler üretiyor. Ancak özgürlük ve erişilebilirlik söz...
Facebook Messenger, dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Başlangıçta Messenger, ana şirket Facebook'un bağımsız bir alt bölümüydü. Şimdi ise Facebook, onu ayrı bir uygulama haline getirdi. Kullandığınız işletim...