Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.Yöntem : Ayarlar Menüsünden Google Play Store'u Güncelleyin
Adım 1: Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın. Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun ve Ayarlar sayfasına gidin.
Adım 2: Burada, Hakkında sekmesini genişletin...
1. Düzeltme : Bir Kılıf Kullanıyorsanız, Kılıfı Kaldırın
Çoğu zaman, kalın veya sert bir kılıf kullanıyorsanız telefonunuzdaki düğmeler düzgün çalışmayabilir. Bu, telefonunuzdaki ses düğmelerinin çalışmadığına inanmanıza yol açabilir. Bu, iPhone...
Motion Photo'dan Hareketsiz Görüntü Nasıl İndirilir?
Hareketli fotoğrafı indirdiğinizde veya paylaştığınızda varsayılan olarak hareketsiz bir görüntü olarak kaydedilir. Görüntüyü Google Fotoğraflar'da açın > göndermek için Paylaş'a dokunun veya...
Temel Düzeltmeler:
Geri dönüşüm kutusunu temizleyin: Çoğu Android uygulamasının, fikrinizi değiştirirseniz silinen öğeleri 30 güne kadar tutan özel bir geri dönüşüm kutusu veya çöp kutusu klasörü vardır. Ancak, bu veriler yine de depolama alanı...
11. Eski Mesajları Otomatik Olarak Sil
Samsung Mesajlar, gelen kutunuzu düzenli tutmak için eski mesajları otomatik olarak silmenizi sağlar
Adım 1: Mesajlar uygulamasında üç noktaya dokunun > Ayarlar'a gidin.
Adım 2: Diğer ayarlara gidin >...
6. Kişiler için Özel Metin Mesajı Bildirim Sesi Ayarlayın
Belirli kişiler için özel kısa mesaj bildirim sesleri ayarlayarak, kişilerin mesajlarını kolayca tanımlayabilirsiniz.
Adım 1 : Samsung Mesajlar uygulamasında tonunu değiştirmek...
Önemli Hatırlatma; Cihazınızın Model ve Android sürümüne göre bu özellikler gerek farklı yerlerde olabilir, gerekse cihazınızda bu özellikler hiç bir şekilde olmayabilir. Bu konuda hassasiyet göstermeniz Önemli.
1. Mesajları Zamanlayın
Bu...
Gboard Klavye için adımlar
Adım 1: Herhangi bir uygulamada Gboard'u açın ve araç çubuğunun Ayarlar simgesine dokunun. Eğer görmüyorsanız, 4 kareli simgeye ve ardından Ayarlar simgesine dokunun.
Adım 2 : Temaya gidin. Yeni bir tema eklemek için...
Android'e XAPK Dosyası Nasıl Kurulur?
APK dosyalarının aksine, sadece telefonun Dosya Gezgini'ne gidip XAPK dosyası için Yükle düğmesine tıklayamazsınız. Bir XAPK dosya yükleyicisine ihtiyacı vardır. Veya telefonunuzda oynamayı dert etmiyorsanız...
Telefonlarla uğraşmayı seven biriyseniz, APK dosyalarına ve bunları yan yüklemeye aşina olmalısınız. Bu dosya uzantısı, Play Store'da veya ülkenizde bulunmayan uygulamaları indirme sürecini kolaylaştırır. Uzun yıllardır ilgi odağı olmasına...