Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Chrome, piyasadaki çoğu Android cihazında, hatta hepsinde varsayılan tarayıcıdır. Google tüm önemli özelliklerin reklamını yapma işini yaparken, deneysel özelliklerin de uzun bir listesinin olduğunu biliyor muydunuz? Bunlara bayrak denir...
WhatsApp'ta Silinen Mesajları Okumak İçin WAMR Kullanımı
WAMR artık kuruldu ve hazır. Bir WhatsApp mesajı silindiğinde, WAMR sizi bilgilendirecektir.
WhatsApp silinen mesajı okumak için bildirime dokunabilirsiniz.
1. Yöntem : Bildirim Geçmişini Kullanarak Silinen WhatsApp Mesajlarına Bakın
WhatsApp'ta aldığınız her mesaj ilk önce telefonunuzda bir bildirim olarak görünür. Bu nedenle, silinen mesajları görüntülemek için Android'deki Bildirim Geçmişi...
Çoğu modern Android akıllı telefon, ayarlarında gizli bir Wi-Fi kahramanı olma araçlarına zaten sahiptir. İşte Android sürümünüze bağlı olarak sihri nasıl serbest bırakacağınız.
Stok Android'de
Google Pixel, Motorola veya başka bir Stock Android...
iPhone ekranınızı bir Android TV'ye yansıtmak, en sevdiğiniz videoların, fotoğrafların ve uygulamaların keyfini daha büyük bir ekranda çıkarmanıza olanak tanıyarak bir olasılıklar dünyasının kapılarını açabilir. Ancak, her Android TV...
Gboard Klavye için adımlar
Adım 1: Herhangi bir uygulamada Gboard'u açın ve araç çubuğunun Ayarlar simgesine dokunun. Eğer görmüyorsanız, 4 kareli simgeye ve ardından Ayarlar simgesine dokunun.
Adım 2 : Temaya gidin. Yeni bir tema eklemek için...
Android'e XAPK Dosyası Nasıl Kurulur?
APK dosyalarının aksine, sadece telefonun Dosya Gezgini'ne gidip XAPK dosyası için Yükle düğmesine tıklayamazsınız. Bir XAPK dosya yükleyicisine ihtiyacı vardır. Veya telefonunuzda oynamayı dert etmiyorsanız...
Telefonlarla uğraşmayı seven biriyseniz, APK dosyalarına ve bunları yan yüklemeye aşina olmalısınız. Bu dosya uzantısı, Play Store'da veya ülkenizde bulunmayan uygulamaları indirme sürecini kolaylaştırır. Uzun yıllardır ilgi odağı olmasına...
1. Yöntem : Galeri Uygulamasını Kullanın
Bazı Android cihazlarda videodan hareketsiz görüntüleri çıkarmak için yerleşik bir özellik bulunur. OnePlus cihazımızda nasıl olduğuna bakın. Tek yapmanız gereken videoyu oynatırken yakalama simgesine...
1- Deprem zamanı depremin yıkıcı etkilerinin olduğu ilde bende bulunduğum daireden son anda çıkarak kurtuldum. (Birçok arkadaşım tanıdığım maalesef kurtulamadı)
2- Siz Hayatınız boyunca bu depremi bileceksiniz. Benim yaşadığım ikinci büyük...