Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Düzeltmeler
Ağ bağlantısını kontrol edin: İnternet bağlantınız stabil değilse veya sorun yaşıyorsanız Play Store'a giriş yapamazsınız.
Cihazı yeniden başlatın: Soruna neden olan bir hata varsa, cihazınızı yeniden başlatmak sorunu çözmenize...
1. Yöntem : Play Store'u Kullanarak Google Play Hizmetlerini Güncelleyin
Google Play Hizmetlerini güncellemenin en kolay yollarından biri Google Play Store'dandır. Ancak, Google Play Store'da Play Hizmetlerini ararsanız, doğrudan...
Microsoft, mobil cihazlar için Office paketinin ücretsiz bir sürümünü sunuyor . Yine de birçok kullanıcı, daha fazla özellik sundukları için WPS Office gibi diğer ücretsiz alternatiflere yöneliyor. Diğer platformlarda bile WPS Office oldukça iyi...
iOS'ta WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir?
iOS'ta da WPS Office, dili değiştirmenize izin veren bir uygulama içi özellik içermez. Burada da sistem dilini değiştirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu basit adımları izleyin:
Adım 1: iOS...
iPhone'da Dokunmatik Ekranı Devre Dışı Bırakma
Erişilebilirlik özellik seti, iPhone'unuzun işlevselliğini iyileştirmek için birçok yararlı özellik içerir. Bu özelliklerden biri, dokunmatik ekranı dondurmanıza olanak tanıyan Rehberli Erişim'dir...
Android'e XAPK Dosyası Nasıl Kurulur?
APK dosyalarının aksine, sadece telefonun Dosya Gezgini'ne gidip XAPK dosyası için Yükle düğmesine tıklayamazsınız. Bir XAPK dosya yükleyicisine ihtiyacı vardır. Veya telefonunuzda oynamayı dert etmiyorsanız...
Telefonlarla uğraşmayı seven biriyseniz, APK dosyalarına ve bunları yan yüklemeye aşina olmalısınız. Bu dosya uzantısı, Play Store'da veya ülkenizde bulunmayan uygulamaları indirme sürecini kolaylaştırır. Uzun yıllardır ilgi odağı olmasına...
Temel Düzeltmeler:
Geri dönüşüm kutusunu temizleyin: Çoğu Android uygulamasının, fikrinizi değiştirirseniz silinen öğeleri 30 güne kadar tutan özel bir geri dönüşüm kutusu veya çöp kutusu klasörü vardır. Ancak, bu veriler yine de depolama alanı...
11. Eski Mesajları Otomatik Olarak Sil
Samsung Mesajlar, gelen kutunuzu düzenli tutmak için eski mesajları otomatik olarak silmenizi sağlar
Adım 1: Mesajlar uygulamasında üç noktaya dokunun > Ayarlar'a gidin.
Adım 2: Diğer ayarlara gidin >...
Gboard Klavye için adımlar
Adım 1: Herhangi bir uygulamada Gboard'u açın ve araç çubuğunun Ayarlar simgesine dokunun. Eğer görmüyorsanız, 4 kareli simgeye ve ardından Ayarlar simgesine dokunun.
Adım 2 : Temaya gidin. Yeni bir tema eklemek için...