Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günümüzde akıllı telefonlar yalnızca arama ve mesajlarla ilgilenmek için kullanılan cihazlardan daha fazlasıdır. Neredeyse PC'lerle eşdeğerdirler. E-posta göndermekten elektronik tablonuzu oluşturmaya ve resimleri düzenlemeye kadar akıllı...
Temel Düzeltmeler:
Google sunucu durumunu kontrol edin: Google arka uçta sorunlar yaşıyorsa, bu Android telefonunuzdaki senkronizasyonu etkileyebilir. Bunu kontrol etmek için Downdetector'a gidin ve herhangi bir sorun bildirilip bildirilmediğine...
ExtremeROM'un durdurulmasının ardından, ExtremeXT'nin izniyle One UI 6.1.1'i Note 20 Ultra 4G & 5G, Note 20 4G & 5G, S20 Ultra 5G, S20+ 4G & 5G ve S20 4G & 5G modellerine başarıyla port etmiştir.
VulCan ROM V3'ün getirdiği başlıca yenilikler...
Windows'ta Sürücüyü Eşlemenin Anlamı Nedir?
Windows'ta bir sürücüyü eşlemek, bir bilgisayarın dosyalarını bir ağa koymak ve başka bir bilgisayarda yerel sürücü olarak kullanılabilir hale getirmek anlamına gelir.
Eşlenen sürücü...
Microsoft Word'de Parchment Arka Plan Efektinin Uygulanması
Adım 1. Şeritte Tasarım sekmesini seçin .
Adım 2: Arayüzün sağ tarafında bulunan Sayfa Rengi için küçük oka tıklayın ve Dolgu Efektleri'ni seçin.
Adım 3. Dolgu Efektleri kutusunda...
1. İleri ve Geri Sarma
Bunun herhangi bir medya oynatıcısı için en çok ihtiyaç duyulan savunuculardan biri olduğuna inanıyorum. Şimdi, gerekli ileri ve geri sarma uzunluğuna bağlı olarak, aşağıdaki kombinasyonları kullanabilirsiniz:
Sağ Ok/Sol...