Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Düzeltmeler
İnternet bağlantınızı kontrol edin : İnternet bağlantınızda bir sorun varsa, fotoğrafları kaydedemezsiniz.
Depolama alanını kontrol edin : Android cihazınızda veya iPhone'unuzda yeni fotoğraflara yetecek kadar depolama alanı...
Varsayılan Başlatıcı Nasıl Değiştirilir?
Yeni bir uygulama başlatıcısı yüklediğinizde, bunu cihazınızda varsayılan yapmalısınız. Aksi takdirde, ana sayfa düğmesini kullandığınızda, cihazınız varsayılan sistem başlatıcısına geri döner.
Ayarlar...
PDF (Portable Document Format) bir dosya formatıdır. PDF, belgelerin, metin, resim ve diğer bileşenlerin görüntülenmesi ve paylaşılması için kullanılan bir standarttır. PDF'nin en büyük avantajı, farklı sistemlerde ve cihazlarda tutarlı bir...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, Dual Apps özelliğinde sorunlara neden olan hataları ortadan kaldırabilir.
Üçüncü taraf bir başlatıcı kullanmayı deneyin : Google Play Store'dan üçüncü taraf bir başlatıcı...
Hem Samsung hem de Microsoft, sundukları ürünlerle üretkenlik alanını kovalıyor. Microsoft, Android'in açık doğasını kullanıyor ve Microsoft başlatıcısıyla mobil ve PC arasındaki boşluğu kapatmaya çalışıyor.
Samsung yakın zamanda One UI'yi...
Temel Düzeltmeler:
Telefonu Yeniden Başlat : Sorun giderme sürecini telefonunuzu yeniden başlatarak başlatın. Bazen bu küçük bir sorundur ve basit bir yeniden başlatma, uygulamayı çalışma durumuna geri yükler.
Mesajları Varsayılan Uygulamanız...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...
Android'de Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın > Uygulamalar ve bildirimler / Yüklü uygulamalar / Uygulamalar'a gidin.
Adım 2: Tüm Uygulamalar altında WhatsApp'a dokunun.
Adım 3: Bildirimler'e...
Ana Ekrana Uygulamalar Ekleyin
Favori uygulamalarınızı kolayca ana ekranınıza ekleyebilirsiniz . Bu, uygulamayı uygulama çekmecesinde aramak yerine hızlı bir şekilde açmanızı sağlar.
Uygulama çekmecesindeki uygulama simgesine dokunup basılı...
Google Photos HEIC formatını destekler, ancak HEIC resimlerini yalnızca başlangıçta bir iOS cihazından yüklediyseniz görüntüleyebilirsiniz. Bu nedenle, bir Android cihazda bir yerden bir toplu resim aldıysanız HEIC resimleriyle çalışmanın tek...