ncdtkrts kullanıcısının son içeriği

1. N

Nasıl Yapılır? Bankacılık Uygulamaları Root Engeline Takılıyor - Sorununun Çözümü

4.3 ne zaman çıktı ki hocam? Stock rom geri yüklenince knox sayacı vs. zarar görmüyor demi, geri dönüş anlatımı mevcut mu ?
  2. N

Nasıl Yapılır? Bankacılık Uygulamaları Root Engeline Takılıyor - Sorununun Çözümü

Yani durduk yerde oldu şuan hiçbir uygulamalayı güncelleyemiyorum. 4.3 te bir fark oldu mu acaba onu mu yüklesem stock romamı geri dönsem?
  3. N

Son zamanlarda play store güncelleme de yapmamaya başladı sanırım buda Noble Rom dan dolayı. Stock roma nasıl geri dönüyoruz hocam?
  4. N

Magisk KernelSU & Magsik için Modüler - Banka Uygulamaları için Root Gizlemeye yarıyor

Enpara calısıyor mu hocam sizde, hangi roomu kullanıyorsunuz?
  5. N

Magisk KernelSU & Magsik için Modüler - Banka Uygulamaları için Root Gizlemeye yarıyor

KeyAttestation çalışmadı hayır. KSU ile daha denemedim.
  6. N

Yok maalesef olmuyor YapıKredi giriyor ama beni hatırla seçeneği çalışmadığı için her seferinde tekrar aktifleştirme istiyor. Enpara da zaten hiç girmiyor.
  7. N

Komple tüm modülleri ve Magisk'i de silip yeniden denesem mi sadece sizin yukarıda verdiğiniz modülleri yükleyeyim baştan herhangi bir sıralaması yok değil mi ?
  8. N

Şimdi yapı krediyi tekrar kontrol ettim onda da giriş yapıyor ama her seferinde uygulama aktifleştirme istiyor başa atıyor.Sizde de öyle mi?
  9. N

Hocam aynı işlemleri yaptım buraya kadar geliyor giriş yapıyor aktifleştirme adımından sonrada güvenlik kodu geliyor ama sonradan tekrar ilk ekrana geri atıyor. KeyAttestation da çalışmıyor ben de durduruldu hatası veriyor.
  10. N

Son mesajınıza istinaden tüm eklentilere ek olarak bootloaderspofer kurdum Yapı kredi çalışıyor fakat enparayla giriş yapamadım giriş aşamaları geliyor fakat güvenlik kodundan sonra tekrar anasayfaya atıyor giriş yapılmamış gibi görünüyor.
  11. N

Hocam tüm eklentileri yükledim Magisk ile ama başka ne yapmam gerekiyor. Enpara çalışmıyor.
  12. N

Kurulum işlemi nasıl olacak ? Enpara ve Yapı Kredi deneyebilir misiniz?
  13. N

easeus Hocam denedim fakat tam stabil bir sonuç alamadım. Enpara bazen çalışıyor bazen takılıyor Yapı Kredi'yi hiç açamadım.
  14. N

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Bir de hocam bu Noble de şöyle bir sorun da var Bluetooth ses aktarma kalitesi çok düşük Hi-Fi destekli çok güzel hoparlörlerim var güncellemeden sonra ses patlak çalmaya başladı basslar patlamış gibi bunun çözümü hakkında bir bilginiz var mı ya da önceki versiyonlarda böyle bir sorun var mı...
Üst Alt