Yok maalesef olmuyor YapıKredi giriyor ama beni hatırla seçeneği çalışmadığı için her seferinde tekrar aktifleştirme istiyor. Enpara da zaten hiç girmiyor.
Komple tüm modülleri ve Magisk'i de silip yeniden denesem mi sadece sizin yukarıda verdiğiniz modülleri yükleyeyim baştan herhangi bir sıralaması yok değil mi ?
Hocam aynı işlemleri yaptım buraya kadar geliyor giriş yapıyor aktifleştirme adımından sonrada güvenlik kodu geliyor ama sonradan tekrar ilk ekrana geri atıyor. KeyAttestation da çalışmıyor ben de durduruldu hatası veriyor.
Son mesajınıza istinaden tüm eklentilere ek olarak bootloaderspofer kurdum Yapı kredi çalışıyor fakat enparayla giriş yapamadım giriş aşamaları geliyor fakat güvenlik kodundan sonra tekrar anasayfaya atıyor giriş yapılmamış gibi görünüyor.
Bir de hocam bu Noble de şöyle bir sorun da var Bluetooth ses aktarma kalitesi çok düşük Hi-Fi destekli çok güzel hoparlörlerim var güncellemeden sonra ses patlak çalmaya başladı basslar patlamış gibi bunun çözümü hakkında bir bilginiz var mı ya da önceki versiyonlarda böyle bir sorun var mı...