Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar elimde yurtdışı xiaomi note 11 pro var. bu zamana kadar hep sizden bilgi alarak twrp işlemlerimi gerçekleştirdim gerçekten çok sağolun çok yardımcı oldunuz. bu telefon yurtdışı olduğu için format atınca imei gitme ihtimali var mıdır? ve format atarken hangi seçenekleri seçmeliyim.
Hocam sistemde gezinme ayarini kaydirma yapinca telefonu 1 2 saat kullandiktan sonra geriye donme(back) hareketi çalışmıyor düzeltmek için her defasında yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü varmı?
hocam bu yamalı twrp nasıl kuruluyor normalde odin üzerinden .tar uzantılı twrp kuruyordum ama bunu nasıl kuracağımı bilmiyorum tüm işlemleri yaptım fakat telefon note 9 yazısında takılı kaldı galiba twrp yi başka yerden indirdiğim icin oldu
hocam scilla yı kurdum fakat 2 3 gün sonra böyle bir hata aldım ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok tekrardan sıfırlayıp romu kurabilirim ama yine olursa bi anlamı kalmaz