Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deprem kahramanmaraşta oldu ama hatay yerlebir oldu...Ve ben wp grubunda sizden manevi destek isterken sizler beni gruptan atıp üyeliğimi düşürdünüz şimdi de duyar kasıyorsunuz ....
Yurt dışı cıhahazlara pek custum rom denemeleri yapılmamalı aslında başa bela olabiliyor zamanında çok uğraşmıştım ondan sonra hiç yurt dışı cıhazlara bulaşmadım bu sorunlardan dolayı..
Eline sağlık can birçok kişi cloud dan bazı yedeklerin geri yüklenemediğinden bahsetmiş ayrıca mesajlar uygulaması varsayılan olarak yüklenmiyormuş kullanan varsa bize net bilgi verirse seviniriz..
Yıllardır android cihaz kullandım ve hiç bi zaman stock rom kullanmadım hep root yapıp bi maceralara girdim ve başıma hiç saçma sapan bişey gelmedi.. xda profilimi 28 yaşında açmışım şimdi 39 yaşındayım 11 senedir bu işlerle uğraşıyorum evet bazen bıkkınlık geliyor ama seviyorum bu işleri..