Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Romu s9plusa indirip kurdum. Ana ekran hava durumu ve üst panel küçük gelirse ekran yakınlaştırma kısmından 1bar artırarak cozebiliyorsunuz. Bir sorunum var WhatsAppta sorun yaşıyorum hiçbir şekilde kuramadım. Play storedan orijinal veya eski orijinal sürümleri indirdiğimde hep orijinal değil...
Merhaba arkadaşlar v4.1.1 sürümünde şarjım çok hızlı bitiyordu. şu an v4.0.5 sürümünü kullanıyorum şarj ve genel performansından memnunum fakat bu yeni sürüme geçmeyi düşünüyorum. v4.2 sürümünü kurup kullananlar pil ve genel performansından bahsedebilir mi?
s9+ cihazım noble v4.0.5'te daha stabil çalışıyor. Daha az ısınıyor ve pil daha uzun gidiyor. Gerçekten de durum hatırladığım gibi çıktı. Bence batarya ve ısınma olarak şu an s9+'da v4.0.5 rom v4.1.1'e daha iyi. Performans olarak sonuçları atmıştım ikisinin performansı da güzel fakat v4.0.5...
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Cihazı rootlamayı çok tercih etmiyorum hocam. O yüzden şimdilik bu şekilde devam edeceğim. Noble v4.0.5'e geri dönmeye karar verdim. Cihazdaki ısınma ve pil tüketimi nispeten bu sürüme göre daha iyi gelmişti. O sürüme dönünce ısınma ve pil tüketimi, sürümlerden...
Ek olarak auntutu testi de yapmıştım sonuçlar bu şekilde ve aldığım en düşük pil süresi de bu ama güç tasarrufu modunu açıp ekran çözünürlüğünü 720pye vs düşürdüğümde 3 saat falan ekran süresi alabildiğimi tahmin ediyorum.
Merhabalar, romla ilgili deneyimlerimi aktarmak istiyorum. s9+ cihazimda noble v4.1.1 romu yaklaşık 6 gündür kullanmaktayım ve temiz kurulum yaptım. Kurulum esnasinda cpu stock secerek kurdum overclock veya cpu hız düşürmesi yapmadim. Noble v4.0.5'ten bu sürüme geçtim. Circle to search ve diğer...
Tekrardan merhaba s9+ için romu bugün yükleyeceğim. Herhangi bir hata veya sorunla karşılaşan oldu mu? Performans ve pil nasıl deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kurup deneyen arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Isınma, donma veya karşılaştığın hatalar oldu mu? Şarj, ısınma ve performans durumu nasıl?