Temel Düzeltmeler
İnternet bağlantınızı kontrol edin : İnternet bağlantınızda bir sorun varsa, fotoğrafları kaydedemezsiniz.
Depolama alanını kontrol edin : Android cihazınızda veya iPhone'unuzda yeni fotoğraflara yetecek kadar depolama alanı...
Başlamadan önce aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var.
Aşağıdaki komutlardan herhangi birini yürütürken, Komut İstemi'ni yönetici olarak açtığınızdan emin olun. Uygulamaya sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin .
Bir...
Başlamadan önce Android cihazınızı yeniden başlatın ve Android'in en son kullanılabilir sürümüne güncelleyin. Ayrıca, cihazınızda çoğaltılan uygulamayı yeniden yüklemeyi deneyin.
1. Düzeltme Yöntemi : Uygulama Klonlamayı Kapatın
Bazı Android...
Microsoft, mobil cihazlar için Office paketinin ücretsiz bir sürümünü sunuyor . Yine de birçok kullanıcı, daha fazla özellik sundukları için WPS Office gibi diğer ücretsiz alternatiflere yöneliyor. Diğer platformlarda bile WPS Office oldukça iyi...
iOS'ta WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir?
iOS'ta da WPS Office, dili değiştirmenize izin veren bir uygulama içi özellik içermez. Burada da sistem dilini değiştirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu basit adımları izleyin:
Adım 1: iOS...
1. Yöntem : Snapseed'de Filigran Olarak Logo Kullanma
Çoğu logo zaten PNG formatındadır. Ancak, hazır bir tane yoksa, Windows'ta Paint 3D'de veya Canva gibi çevrimiçi bir araç kullanarak kolayca özel bir logo oluşturabilirsiniz. Logonuz hazır...
İki telefon arasında dosya aktarımı nasıl yapılır ? Çoğumuz için WhatsApp, sınırlamalarına rağmen en uygulanabilir çözümlerden biri gibi görünüyor. Birincisi, iyi bir İnternet bağlantısına bağlı olmanız gerekir. İkincisi, geleneksel yöntemle...
1. Yöntem : Hızlı Rapor
Adım 1: Çalıştır istemini açın (Win + R), wt yazın ve Windows Terminal'i açmak için Enter'a basın.
Adım 2: nslookup google.com yazın ve Enter'a basın.
Adım 3: Size Google.com'un IP adresini gösterecektir. Ancak bu...
Google Güvenlik Kodu Ne Zaman ve Neden Kullanılmalıdır?
2 Adımlı Doğrulama etkinleştirilmişse, Google cihazınıza bir istem göndererek oturum açma etkinliğini onaylamanızı ister. Peki güvenlik kodu özelliğini neden kullanıyorsunuz? Çünkü istem...
iPhone ve Android'de "Ağ Ayarlarını Sıfırla" Nedir?
Hem Android hem de iOS, mobil telefonumuzu veya tabletimizi biçimlendirmeden sorunları çözmeye yardımcı olan çeşitli sıfırlama seçenekleri sunar. Bunlardan biri ağ ayarlarını sıfırlamaktır.
Ağ...