Gboard Klavye için adımlar
Adım 1: Herhangi bir uygulamada Gboard'u açın ve araç çubuğunun Ayarlar simgesine dokunun. Eğer görmüyorsanız, 4 kareli simgeye ve ardından Ayarlar simgesine dokunun.Adım 2 : Temaya gidin. Yeni bir tema eklemek için Temalarım altında Ekle (+) simgesine dokunun.

Adım 3: Bir arka plan resmi seçin ve genişliğini, yüksekliğini ve parlaklığını ayarlayın. Ayarlamalardan memnun kaldığınızda, İleri düğmesine ve ardından Bitti/Kaydet düğmesine dokunun.
Adım 4: Sonraki ekranda tuş sınırlarını kapatabilirsiniz. Son olarak Uygula'ya basın . Artık Google Klavyenizde özel bir arka planınız olacak.
Gboard'un mevcut arka plan resmini düzenlemek istiyorsanız, Gboard Ayarları > Temalar'a gidin . İlk bölümde, tüm özel temaları bulacaksınız. Düzenlemek istediğiniz temaya dokunun, ardından Kalem'e (Düzenleme simgesi) dokunun.
SwiftKey Klavye için adımlar
Android telefonunuzdaki
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.
arka plan resmi koymak için şu adımları izleyin:Adım 1: Herhangi bir mesajlaşma uygulamasında SwiftKey klavyesini açın ve araç çubuğundaki Ayarlar simgesine dokunun . Bu simge görünmüyorsa, SwiftKey'in Ayarlarına gitmek için üç nokta simgesine ve ardından Ayarlar'a dokunun.

Adım 2: Ayarlar'a girdikten sonra Temalar'a dokunun . Ardından Özel sekmesine gidin ve Başlat'ı seçin .

Adım 3: Resim Ekle butonuna dokunun ve istediğiniz resme gidin.
Adım 4: Parlaklık, widget vb. gibi resim parametrelerini ayarlayacağınız ekrana ulaşacaksınız. Seçiminizden memnun kaldığınızda Bitti'ye basın .
Adım 5: Klavyenin önizlemesi karşınıza çıkacak ve Tuş sınırlarını devre dışı bırakma seçeneği sunulacak. Son olarak, sağ üst köşedeki Kaydet'e dokunun.
Samsung Klavye için Adımlar
Samsung Klavye, resimleri arka plan olarak kullanmak için yerel bir seçenek sunmaz. Bu nedenle, Samsung Klavye'ye arka plan resmi eklemek için Good Lock uygulamasının Tema Parkı modülünü kullanmanız gerekir. Bunun için adımlar şunlardır:Adım 1:
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Galaxy Store'dan Samsung Galaxy telefonunuza yükleyin .Adım 2: Yüklemek için Theme Park'ın yanındaki İndir simgesine dokunun. İşlem tamamlandıktan sonra açın.
Adım 3 : Tema Parkı modülünde Klavye sekmesini seçin ve Yeni Oluştur butonuna basın.
Adım 4: Galeri simgesine tıklayın ve istediğiniz resmi arka plan olarak seçin.

Adım 5: Görünen ekranda klavyenizi özelleştirebilirsiniz. Ardından, üst taraftaki İndir simgesine dokunun. Temanıza bir isim verin ve Tamam'a basın.
Adım 6: Arkaplanda resim bulunan yeni oluşturulan temaya dokunun ve Uygula'yı seçin . İşte bu kadar. Samsung Klavyeniz artık arkaplanda beğendiğiniz bir resme sahip olacak.