Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eksik dosya var onu ekliyecegim.buraya tüm moduleri yükleyin son olarak ekleme yapacağım modülü yükleyin bu Tricky Store degistirecek resimdeki gibi içine girip key box değiştire bilirsiniz yada dışardan aldınız bir key box yüklüyor bilirsiniz...
Selamlar note 9 cihazimda daha once noble rom kullanamiyordum sirf garanti ve yapi kredi yi kullanamadığım icin stok roma dönmüştüm şimdi sizin konu ile karsilasinca tekrar noble romu yüklemeyi dusunuyorum. Noble romu kullandigim donemde kernel...
Selamlar note 9 cihazimda daha once noble rom kullanamiyordum sirf garanti ve yapi kredi yi kullanamadığım icin stok roma dönmüştüm şimdi sizin konu ile karsilasinca tekrar noble romu yüklemeyi dusunuyorum. Noble romu kullandigim donemde kernel...
1. Yöntem : Yerleşik Ayarları Kullanma
Not: Pixel telefonlarda uygulamaları gizlemek için yerel bir özellik bulunmamaktadır.
🔰 Samsung Telefonlarda
Ayarlar'a gidin ve ardından Ana ekrana gidin. Ana ve Uygulama ekranlarında uygulamaları gizle'ye...
Ana Ekranda Yukarı Kaydırdığınızda Mi Tarayıcısının Açılmasını Durdurun
Adım 1 : Ayarlar uygulamasını açın . Telefonunuzda bulunan seçeneğe bağlı olarak Ana Ekran veya Ana Ekran ve Son Kullanılanlar öğesine dokunun.
Adım 2 : Aramayı açmak için...
Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış...
Temel Düzeltmeler
İnternet bağlantınızı kontrol edin : İnternet bağlantınızda bir sorun varsa, fotoğrafları kaydedemezsiniz.
Depolama alanını kontrol edin : Android cihazınızda veya iPhone'unuzda yeni fotoğraflara yetecek kadar depolama alanı...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Bildirimleri almanızı engelleyen bir hata varsa, cihazınızı yeniden başlatmak yardımcı olacaktır.
Ses seviyesini kontrol edin : Zil/bildirim sesi düşükse, uyarıların duyulabilmesi için seviyeyi...
1. Yöntem : Gboard'u Kullanarak Panonun Geçmişini Kontrol Etme ve Kurtarma
Android cihazınızda pano geçmişinizi görüntülemenin ve kurtarmanın en kolay yollarından biri, çoğu akıllı telefonda varsayılan klavye uygulaması olan Gboard'u...