Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'nin batısı yeni haftada sıcak havanın etkisi altına girecek. Muğla Valiliği, yüksek sıcaklığa bağlı olarak orman yangını uyarısında bulundu.
Muğla Valiliği, il genelinde ileriki günlerde yaşanacak yüksek sıcaklıkla ilgili uyarıda...
Kırıkkale'nin Delice ilçesinde traktörün devrildiği kazada sürücü öldü, eşi yaralandı.
Kırıkkale'de traktörün devrildiği kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.
Z.K. (60) yönetimindeki 71 AE 479 plakalı traktör, Delice ilçesine bağlı...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2025-2026 eğitim ve öğretim yılı çalışma takvimini paylaştı. 20 Haziran'da karnelerini alan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yaz tatiline başladı. Tatilin ardından 8 Eylül 2025 tarihinde yeni eğitim yılı...
Edirne'nin İpsala ilçesinde Meriç Nehri'ne açılan balıkçı Recai Ateş'in (40) ağına, yaklaşık 2 metre boyunda 80 kilo ağırlığında yayın balığı takıldı.
İpsala'da tekneyle nehre açılan balıkçı Recai Ateş'in ağına büyük bir balık takıldı. Bir süre...
Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Değirmencik ile Aksaz köyleri arasında tarım arazisinde yangın çıktı.
Biga ilçesine bağlı Değirmencik ile Aksaz köyleri arasında kalan tarım arazisinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü.
İhbar üzerine...
Samsun'da tarladan dönerken eşinin idaresindeki traktörden düşerek ağır yaralanan 3 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti.
Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Merve Diktaş, eşi Orhan...
Muğla'nın Menteşe ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde tarım arazisinde başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.
Saat 15.40 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası bölgeyle çok sayıda...
Üniversite eğitimi alma hayali ile 2025 YKS sınavına başvuran öğrenciler, TYT oturumuna 21 Haziran Cumartesi katıldı. İlk oturum olan TYT'de adaylara 120 soru soruldu ve 165 dakika süre verildi. Sadece Temel Yeterlilik Testine katılan adaylar, ön...
YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) bu sene 21-22 Haziran'da gerçekleşiyor. TYT-AYT-YDT olmak üzere üç oturumdan oluşan üniversite sınavına katılan öğrenciler, ''AYT puanı, TYT'yi etkiler mi, AYT zorunlu mu?'' şeklinde soruları yöneltiyor. 4...
Edirne'de cuma günü etkili olan dolu, 10 bin dekar etkili buğdat ve ayçiçeği tarlasına zarar verdi.
Edirne'de cuma günü yağan dolunun bilançosu belli oldu.
Uzunköprü ilçesine bağlı Malkoç, Bayramlı, Başağıl ve Yeniköy köylerinde cuma akşamı...