Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erzurum'un Horasan ilçesinde Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat'ı silahla vurarak öldüren ağabeyi tutuklandı.
Horasan ilçesi Çayırdüzü Mahallesi'nde dün henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kardeşi Kadir Canpolat'ı (45)...
Ankara'nın Polatlı ilçesinde Fatih Yavuz, otomobilinin motor kısmına giren yılanı sopayla çıkardı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, öğle saatlerinde, Şehitlik Mahallesi’nde meydana geldi. Fatih Yavuz, 06 PKJ 08 plakalı...
Hocam kurulum 4/3 teki anlatım ve kurulumdan farkı var mı? Noble 4/3 versiyonu sizin youtubedeki anlatımınıza göre kurdum farklılık var mı? teşekkür ederim
1. Yöntem : Uygulamaları Ana Ekrandan ve Uygulama Çekmecesinden Gizle
Samsung One UI Launcher, ana ekranınızdan ve uygulama çekmecenizden uygulamaları gizlemek için yerleşik bir özelliğe sahiptir.
Adım 1: Ana ekranda herhangi bir boş alana...
İngiltere, Fransa ve Almanya, yaptıkları ortak açıklama ile İran’a bölgeyi istikrarsızlaştıracak "ilave adımlar"dan kaçınma çağrısı yaptı.
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel...
İngiltere, Fransa ve Almanya, yaptıkları ortak açıklama ile İran’a bölgeyi istikrarsızlaştıracak "ilave adımlar"dan kaçınma çağrısı yaptı.
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel...
Netanyahu, ABD'nin İran'a saldırıları sonrası Ağlama Duvarı'nda ABD Başkanı Donald Trump için dua etti.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin İran'a saldırıları sonrası işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya bitişik...
Şam'da bulunan Mar Elias Kilisesi'nde patlama meydana geldi. 20 kişinin öldüğü patlamanın, DAEŞ üyesi intihar bombacısı tarafından gerçekleştirildiği açıklandı.
Suriye'nin başkenti Şam'ın Dweila mahallesinde bulunan Mar Elias Kilisesi'ne bombalı...
ABD’nin İran’a yönelik saldırıları nedeniyle 3. Dünya Savaşı korkuları artarken, dünyanın en güvenli ülkesi açıklandı.
ABD’nin geçtiğimiz gece İran’a yönelik hava saldırıları düzenlemesiyle birlikte dünya genelindeki gerginlik daha da arttı...