Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Noble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.
Hocam kurulum 4/3 teki anlatım ve kurulumdan farkı var mı? Noble 4/3 versiyonu sizin youtubedeki anlatımınıza göre kurdum farklılık var mı? teşekkür ederim
Bartın'da akşam evinin önünde aracından inerken husumetlisinin beyzbol sopalı saldırısına uğrayan kişi silahla karşılık verdi. İki kişi yaralandı.
Bartın Tuna Mahallesi'nde bulunan evine giden M.K., aracından indiği esnada kendisini takip eden...
Kocaeli'de dört gün önce meydana gelen trafik kazasında yaralanan 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.
Kocaeli’nin takla atan otomobilde yaralanan 18 yaşındaki Esat Bilal Adıgüzel, tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti...
Kars Sarıkamış merkezli 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 02.38'deki depremin derinliği 7 km olarak kaydedildi.
Kars Sarıkamış merkezli 3.5 büyüklüğünde deprem oldu.
AFAD Deprem Dairesi'nin verilerine göre saat 02.38'de meydana gelen...
Son dakika Kars deprem haberleri..Kars'ta deprem mi oldu? Az önce deprem Kars'ta nerede oldu? Kars Kandilli ve AFAD son depremler.. 23 Haziran 2025 Kars deprem son dakika haberleri haberin detayında...Artçı deprem mi oldu Kars'ta? Kars son deprem...
Bolu'da ailesiyle gittiği yaylada kaybolan çocuk, 4 saat sonra 10 kilometre uzakta Düzce sınırlarındaki köyde bulundu.
Bolu’da, ailesiyle birlikte piknik için gittiği yaylada kaybolan 8 yaşındaki zihinsel engelli çocuk, 4 saatlik arama sonrası...
Son depremler...Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 23 Haziran 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında...Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar...
Muğla’nın Menteşe ilçesinde tanıtımı yapılan boğaya para atmak için yaklaşan bir kişi, hayvanın saldırısına uğrayarak yaralandı.
Menteşe'nin Doğanköy Mahallesi’nde boğa güreşi öncesinde düzenlenen tanıtım etkinliğinde boğanın sergilendiği alana...
Kocaeli'de ormanlık alanda kayalıklardan düşen kadın hayatını kaybetti, iki oğlu yaralandı.
Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Yuvacık Barajı Kazandere mevkisine ailesiyle piknik yapmaya giden Reyhan K. (37) ile oğulları A.S.Y. ve K.A.Y, yürüyüş...