Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polis Amirliği Eğitim Merkezi (PAEM) 2025 yazılı sınav başvuruları için kayıt işlemleri başladı. Görevdeki emniyet mensuplarının katılabildiği bu sınav, PAEM tarafından yürütülen İlk Derece Amirlik Eğitimi'nin ilk adımı olarak kabul ediliyor...
Antalya'da trafikte tartıştığı iki kişiye silah çeken Güven T. isimli saldırgan tutuklandı.
Antalya'da trafikte diğer sürücülere silah çeken kişi tutuklandı.
Antalya'da 24 Haziran günü meydana gelen olayda; Güven T. trafikte tartıştığı iki...
Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davadan dosyası ayrılan Mustafa Ensar Aykal ve Serdar Öktem'in yargılanmasında Doğukan Çep, tanık olarak dinlendi.
Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim...
İstanbul Fatih'te iki ev ve 4 iş yerine ateş açıldı. Kaçan saldırganların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.
Seyyid Ömer Mahallesi'nde motosikletli iki şüpheli, 4 iş yerini ve bir evi kurşunladı.
Şüpheliler, daha sonra Mevlanakapı...
İzmir'in Bornova ilçesindeki Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi çevresindeki atık yığınında çıkan yangın kontrol altına alındı.
Egemenlik Mahallesi'ndeki sitede ayakkabı üretimi yapan işletmelerin bıraktığı sanayi atıklarında henüz belirlenemeyen...
Diyarbakır'da sulama amaçlı kullanılan havuza giren genç boğularak hayatını kaybetti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kırsal Kayayolu Mahallesi'nde sulama amaçlı kullanılan havuza giren 28 yaşındaki Rojhat Polat, dengesini kaybederek battı.
İhbar...
Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin bu yılki dördüncü durağı olan Samsun'da açılan sergide, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kente ikinci gelişini aynı başlıkla duyuran 5 gazetenin ortak nüshası ilgi görüyor
Kültür ve Turizm Bakanlığınca...
"21 yaşına dönsen ne yapardın?" sorusuna "Uçak kullanmak isterdim." yanıtını veren 83 yaşındaki Mürüvvet Türksoy'un hayali gerçeğe dönüştü
Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde...
Bursa'da kendisinden haber alınamayan Ramiz Göktaş için arama çalışması başlatıldı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde kayıp ihbarı yapılan kişi için arama çalışması başlatıldı.
Dün sabah saatlerinde İnegöl'den otostopla Hamzabey Mahallesi'ne gelen...
Kayseri'de Yılanlar grubu olarak bilinen çeteye yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan beş şüphelinin tahliyesine karar verildi.
Kayseri'de faaliyet gösteren "Yılanlar" isimli çeteye yönelik operasyonda beş kişi tahliye edildi.
İl...