Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koreli bilim insanları, ışıkla veri aktarımı yapan Li-Fi’nin bugüne dek önündeki en büyük engellerden biri olan güvenlik sorununu aşan devrim niteliğinde bir buluş geliştirdi.
Kore İleri Bilim ve Teknoloji Enstitüsü (KAIST)’ten Prof. Himchan Cho...
Fransa’nın üçüncü büyük kenti ve önemli bir ekonomik merkez olan Lyon, Microsoft’un Windows ve Office yazılımlarını terk ederek, Linux, OnlyOffice, NextCloud ve PostgreSQL gibi açık kaynak çözümlere geçiş yapıyor.
Lyon'un bu hamlesi, Avrupa’da...
Microsoft, Windows işletim sisteminin simgelerinden biri hâline gelen “Mavi Ekran Hatası”na (Blue Screen of Death) 40 yıl sonra veda ediyor. Şirket, bunun yerine "daha sade ve kullanıcı dostu" bir arayüz olan “Siyah Ekran Hatası”nı kullanıma...
Meta, WhatsApp kullanıcıları için okunmamış mesajları yapay zeka ile özetleyen yeni bir özelliği devreye aldı.
“Mesaj Özetleri” (Message Summaries) adı verilen bu özellik, sohbetlerde biriken mesajları kısa, madde madde özetleyerek kullanıcıya...
Apple kullanıcılarının merakla beklediği yeni işletim sistemi iOS 26, teknoloji dünyasında şimdiden büyük heyecan yaratmış durumda. İPhone kullanıcıları, iOS 26 sürümü güncellemesi öncesinde hangi telefonların uyumlu olup olmayacağını merak...
ABD Başkanı Trump, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in açıklamasının ardından yaptırımların hafifletilmesine yönelik tüm çalışmaları "derhal durdurduğunu" açıkladı. Trump, Gazze'de önümüzdeki hafta ateşkes sağlanabileceğini söyledi.
ABD...
Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, ABD ve İsrail güdümündeki "Gazze İnsani Yardım Vakfı" kanalıyla kurulan sözde yardım merkezlerinde dağıtılan un çuvallarında uyuşturucu hap bulunduğunu açıkladı.
Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yapılan...
Beyin kanaması geçirip ölümden dönen, dünyaca ünlü bilim insanı Canan Dağdeviren taburcu oldu.
Massachusetts Institute of Technology'de görev yapan dünyaca ünlü Türk fizik mühendisi Canan Dağdeviren taburcu olduğunu duyurdu.
Dağdeviren taburcu...
Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna’yla üçüncü tur müzakereleri İstanbul’da yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile üçüncü tur müzakereleri İstanbul'da yapmaya hazır olduklarını, ancak tarafların...
Amerikan Wall Street Journal gazetesinin iddiasına göre Netanyahu, İran'a saldırmadan önce dikkat dağıtıcı bir unsur olarak oğlu Avner'in düğününü kullanmış.
İsrail-İran savaşında ateşkese varıldı ancak çatışmaların nasıl başladığına ilişkin...