Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bolivya’da devlet başkanı seçimini ikinci turda merkez sağın adayı Senatör Rodrigo Paz kazandı. Paz, sol parti MAS'ın 20 yıllık iktidarına son verdi.
Tarihinin en büyük ekonomik krizlerinden biriyle mücadele eden Latin Amerika ülkesi Bolivya'da...
Dubai’den kalkan Türk şirketi ACT Havayolları'na ait bir kargo uçağı, Hong Kong’a inişi sırasında yer aracına çarpıp pistten çıktı ve denize sürüklendi. Boeing 747'nin çarptığı yer aracındaki iki kişi hayatını kaybetti.
Hong Kong Uluslararası...
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Mark Savaya'yı Irak'a özel temsilci olarak atadı. Kararın Irak'ta 11 Kasım'da yapılacak meclis seçimleri öncesi gelmesi dikkat çekti.
ABD Başkanı Donald Trump Irak özel temsilcisi olarak Mark...
Sputnik Azerbaycan’ın genel direktörü Igor Kartavıh, Bakü’deki tutukluluğunun ardından serbest bırakılarak Rusya’ya döndü.
Rusya ile Azerbaycan arasında yaşanan krizin ardından gözaltına alınan Sputnik Azerbaycan’ın genel direktörü Igor...
Mısır Dışişleri Bakanı Bedr Abdulati, Gazze Şeridi'nin yeniden imarına en kısa zamanda başlanması gerektiğini belirtti.
Mısır Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Abdulati, İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İspanya...
Almanya'da yüzlerce Macar vatandaşının, maddi yardım alabilmek için Ukraynalı mülteci gibi davrandığı ortaya çıkarıldı.
Almanya, yüzlerce Macar vatandaşının Ukraynalı mülteci kılığına girerek devletten maddi yardım aldığı şüphesiyle geniş çaplı...
ABD Philadelphia’da iki haftadır kayıp olan güzellik yarışması finalisti Kada Scott’un aranması sırasında insan kalıntılarına ulaşıldı. Polis, bu kalıntıların 23 yaşındaki genç kadına ait olabileceğini açıkladı.
Yetkililer, Cuma gecesi gelen...
Batılı istihbarat servisleri, neo-Nazi dövüş kulüplerini ulusal güvenlik tehdidi olarak görüyor.
Batılı istihbarat kurumları, “neo-faşist dövüş kulüpleri” olarak bilinen ve dünya çapında neo-Nazizmin yeni merkezi haline gelen yapılanmaları ciddi...
Adana'da bir TIR'ın içinde 80 milyon lira değerinde uyuşturucu madde yakalandı. TIR sürücüsü, "Arkadaşım rica etti, ben de kıramadım." dedi. Sürücü tutuklandı.
Adana'da bir TIR'da 80 milyon liralık uyuşturucu madde yakalandı.
İl Emniyet...
Samsun'un Ayvacık ilçesinde yaşayan şahıs, iş kazasında sol bacağını kaybettikten sonra devlet desteğiyle hayata yeniden tutundu. Engelli vatandaş, eşiyle birlikte kurduğu atölyede el emeğiyle doğal oyuncaklar üretip çocuklara neşe oluyor...