Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, futbol maçı biletlerinin resmi satış kanalları dışında satıldığı ve devredildiğine ilişkin iddialar üzerine resen soruşturma başlattı.
Başsavcılıktan yapılan açıklamada, taraftarların ve spor...
Ali Tıp Kurumu Böcek ailesinin ölüm raporunu açıkladı. Rapora göre kesin ölüm sonucu böcek ilacına bağlı zehirlenme. Raporla birlikte tutuklu bulunan 4 şüpheli tahliye edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fatih'te konakladıkları otelde...
Antalya'da 90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta aranan ve...
Fethiye’de 20 yıl önce işlenen cinayet olayına ilişkin 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Bir önceki duruşmada tahliye edilen ve savcılığın itirazı sonrası yeniden tutuklanan Zehni K.’nın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Fethiye 3...
2025 Eğitim İzleme Raporu'nda yer alan verilere göre, her dört çocuktan biri zorbalığa uğrarken 800 bin çocuk eğitim hayatının dışında kalıyor.
Akran zorbalığı her geçen gün artıyor.
2025 Eğitim İzleme Raporu'na göre, Türkiye'de ebeveynlerin...
Milyonlarca çalışan, asgari ücret zammı görüşmelerine kilitlendi. 2026 yılında uygulanacak asgari ücretin aralık ayında netleşmesi bekleniyor. NTV yayınında konuşan Prof. Dr. Cem Kılıç, zam oranında tahminlerin yüzde 25-30 aralığında olduğunu...
Tokat'ta bir ortaokuldaki 19 öğrenci, kentteki bir işletmeden sipariş ettikleri tavuk dürüm ve tükettikleri tatlının ardından rahatsızlandı.
Kent merkezi Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nda, öğrencilerden 8'i Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi...
Çorum'da bir apartman girişine park edilen motosikletin yanması nedeniyle oluşan duman yedisi çocuk, dokuz kişiyi hastanelik etti.
Çorum'da bir apartman girişindeki motosiklette çıkan yangın, dokuz kişiyi hastanelik etti.
Gülabibey Mahallesi...
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kullananların evin içini gördüğü gerekçesiyle yıkım kararı verilen yaya üst geçidi, bulunduğu yerin bir metre uzağına yeniden yapılıyor.
Üzerinden geçenlerin evlerin içini gördüğü üst geçit, bir metre uzağa yeniden...