Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burdur'da Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait kepçeyi çalıp define arayan şüpheliler, bölgede bulunan sigara izmaritlerindeki DNA'dan bulunacak.
Burdur'un Yeşilova ilçesine bağlı Alanköy'de ilginç bir olay meydana geldi.
Burdur'da Devlet Su...
Grand Kartal Otel'de 78 kişinin yaşamını yitirdiği yangın felaketine ilişkin davanın gerekçeli kararı 406 sayfa tuttu. İhmaller zincirine dikkat çekilen gerekçeli kararda, yangının başladığı anda altın zamanın misafirleri kurtarmak için...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Esad rejiminin devrilmesinin birinci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, "8 Aralık Suriye Hürriyet Günü’nde kardeş Suriye halkına Türkiye’nin en kalbî selam ve muhabbetlerini iletiyorum." dedi...
Barış Boyun çetesinin 9 çocuk üyesi itirafçı oldu. Çocuklar, korktukları için örgütten kopamadığını, ailelerine zarar gelmesin diye istenileni yaptıklarını anlattı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Barış Boyun'un elebaşılığını yaptığı...
Aydın'ın Efeler ilçesinde boşanma davasından çıkan çift, adliye önünde kavga etti. Boşanma aşamasındaki eşini sırtından bıçaklayan zanlı, gözaltına alındı.
Efeler ilçesi Hükümet Bulvarı üzerindeki Aydın Adliyesi önünde boşanma aşamasında...
İstanbul'da yaşayan ve oturdukları mahallelerde su kesintisi yaşayıp yaşamayacaklarını merak eden vatandaşlar, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) tarafından yapılan su kesintisi programını sorguluyor. İSKİ tarafından yapılan duyuruya...
hocam bendede note 20 ultra cihaz ve vulcan rom kurulu. Bankacılık uygulamarında sorun yaşamadım bir işlem yapmama gerek kalmadı. Ama romu yğkleyince imeim uçtu. telefoncuya götürdüm rootlar imei atarım bankacılık çalışmaz dedi. bende üstündeki...
Yurt dışından alınan telefonları kaydettirmeden kullanmak için bir takvim yılının dolmasına çok az bir süre kaldı. 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren yurt dışından alınan telefonlar eğer kapanmışsa yeniden kullanılabilecek.
Türkiye'deki fiyatlardan...
Suriye'de Beşar Esad rejiminin devrilmesinin üzerinden bir yıl geçti. Bu bir yılda yaşananlar, hem Suriye'de hem Ortadoğu'da yeni bir dönemin kapısını araladı.
Suriye'de 13 yıllık iç savaşı sona erdiren silahlı ayaklanma, hem Suriye'de hem...