Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işlerden anlayan bi Cep Telefonu tamir yerine götürmeniz gerekli. Yasal Olmayan Yoldan IMEI işlemi yapan yerlerde bunu yapabilirler diye düşünüyorum. IMEI oynanmış cihazlara Custom Rom Yükleme işlemi hep sorunludur.
yasal olmayan yoldan yapılıyor hocam ancak hani sen demişsin rootu gizledim bankacılığa öyle girebildim diye bende bu rootu gizlemeyi kaldırıp imeiyi attırıp tekrar gizlemeyi düşündüm çünkü root olmayınca chimeraya giremedi telefoncu. peki şöyle...
Hızlı Ayarlar Paneline Nasıl Erişilir?
Hızlı Ayarlar paneline, ekranın üst kısmından aşağı kaydırarak erişebilirsiniz. Bildirim tepsisinin üzerinde birkaç düğme bulacaksınız . Diğer geçiş düğmelerini görmek için bir kez daha aşağı kaydırın...
NASA'nın radarındaki yıldızlararası kuyruklu yıldız 3I/ATLAS, 19 Aralık'ta dünyaya en yakın noktaya ulaşacak. Teleskoplar, gizemli cismin yeni görüntülerini kaydetti.
ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Hubble Uzay Teleskobu ile...
Trump, ulusal güvenlik gerekçesiyle uygulanan yasakları esneterek Nvidia'nın en güçlü yapay zeka çiplerini Çin'e satmasına yeşil ışık yaktı.
ABD Başkanı Donald Trump, aylar süren lobi faaliyetlerinin ardından teknoloji devi Nvidia’nın en...
Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü, yaptığı açıklamada bu yıl dünya çapında öldürülen gazetecilerin neredeyse yarısını İsrail'in öldürdüğünü açıkladı.
Paris merkezli Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü yıllık raporunu yayınladı. Bu yıl dünya...
New York Katolik Kilisesi, 1300'den fazla cinsel istismar suçlaması için arabuluculuğu kabul etti.
New York Roma Katolik Kilisesi ve 1300'den fazla davacı, dün cinsel istismar iddialarını çözüme kavuşturmak üzere arabuluculuk sürecini...
İsrail gazetesi Haaretz, "Trump, Gazze'de Erdoğan'ın Barış Gücü'nü desteklerse İsrail kendini kenarda bulabilir" başlığıyla bir analiz yayınladı.
İsrail'in muhalif gazetelerinden Haaretz, Türkiye'nin Ortadoğu'daki rolünü bugünkü manşetine...
Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) 2025'in, 2023 ile aynı rekoru paylaşarak kayıtlardaki en sıcak ikinci yıl olacağını duyurdu.
Avrupa Birliği'nin (AB) uydu izleme sistemi Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) tarafından yayımlanan...
Benin'deki başarısız darbe girişiminin bastırılmasında Nijerya ve Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu'nun (ECOWAS) önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı.
Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, üst düzey komutanların da katıldığı 7 Aralık'ta...