Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Esenyurt’ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Akşam saatlerinde Esenyurt Fatih Mahallesi’nde bulunan Fatih Parkı’nda arkadaşlarıyla oturan Aziz Devrim Akpehlivan'ın (30) yanına daha...
Bursa’nın Mudanya ilçesinde su kuyusunda temizlik yaptığı sırada fenalaşan babasını kurtaran 17 yaşındaki genç, metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Kumyaka Mahallesi'nde, zeytinlik alanda bulunan su kuyusunu temizlemek için kuyuya...
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde saat 19.13'te 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Nurdağı ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi...
Son dakika Gaziantep deprem haberleri.. Gaziantep'te deprem mi oldu? Az önce deprem Gaziantep'te nerede oldu? Gaziantep Kandilli ve AFAD son depremler.. 25 Ocak 2026 Gaziantep deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu...
Türkiye, Suriye'nin Aynularab bölgesindeki sivil halka ulaşması amacıyla 11 TIR insani yardım malzemesi gönderdi.
Türkiye, Aynularab'daki sivil halka ulaşması amacıyla yardım TIR'ları hazırladı.
Bu kapsamda, AFAD ve Türk Kızılay'ın...
İçişleri Bakanlığı, kuvvetli sağanak ile kuvvetli fırtına nedeniyle bugün 9 il için "sarı" kodlu meteorolojik uyarıda bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 il için kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yayınladı.
İçişleri Bakanlığı'nın...
Marmara Denizi'ne 50 yıl önce düşen yolcu uçağına ait yeni parçaların bulunduğu iddia edildi. Youtuber Nedim Kuru ve ekibi su altı dronu ile yaptıkları dalışta uçak enkazına ait olduğu iddia edilen parçaları görüntüledi.
Sivil havacılık...
Büyükçekmece'de, bir tarım şirketinin açık alanında bulunan palet ve plastik kasalarda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın 3 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.
Büyükçekmece'de, bir tarım şirketinin deposuna ait açık...
Milli Eğitim Bakanlığı, yüzde 1'lik dilimdeki proje okullarında LGS'nin yanında mülakat uygulanacağı iddialarını yalanladı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), "yüzde 1'lik dilimdeki proje okul statüsündeki liselere girişte LGS'nin yanında yazılı veya...
Ankara'nın Polatlı ilçesinde "uçak düşmesi" ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Yapılan incelemede olayın özel bir firmaya ait drone kazası olduğu belirlendi.
Polatlı'nın Çimenceğiz köyü ile Yağmurbaba köyü arasındaki bölgeden “uçak düştüğü"...