Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, memleketinde partisinin kadın kolları tarafından düzenlenen çalıştayda yaptığı konuşmada, "Sanal tehlikelerden yavrularımızı korumak durumundayız" dedi.
Bakan Yılmaz Tunç, AK Parti Kadın Kolları tarafından Bartın...
Güney Marmara'da olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi. Kabatepe-Gökçeada hattında da bazı seferler iptal edildi.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki ulaşımı sağlayan Gestaş AŞ'den yapılan...
OnePlus Telefonlarda Aramaları Kaydetme
Adım 1: OnePlus cihazınızda Google Telefon uygulamasını açın.
Adım 2: Telefon numarasını çevirin veya adres defterinizden bir kişi seçin.
Adım 3: Bağlantı kurulduktan sonra üç noktaya dokunun ve Kaydet'i...
Android'de Wi-Fi Ağını Sınırlı Kullanım Bağlantısı Olarak Ayarlama
Android akıllı telefonunuzu, kotalı internet kullanımına ayarlamak istediğiniz bir Wi-Fi ağına bağladıysanız, işte yapmanız gerekenler.
Adım 1: Telefonunuzdaki Ayarlar...
Yaygın Çözümler
WhatsApp grubunun sesini açma – Sesi kapatılmış WhatsApp grubuna uzun süre basılı tutun ve bildirimlerin sesini açmak için üstteki Ses simgesine dokunun. Alternatif olarak, mevcut bir grubu açın, sağ üst köşedeki üç dikey noktayı...
WhatsApp'ta Profil Resminizi Belirli Kişilerden Gizlediğinizde Ne Olur?
Seçilen WhatsApp kişileri artık hesap fotoğrafınızı göremeyecek. WhatsApp profil resminiz yerine gri bir daire içinde bir kişi simgesi görecekler.
Seçtiğiniz kişinin profil...
Temel Çözümleri Deneyin
Mesajlar uygulamasını zorla durdurun: Telefonunuzdaki bir uygulama düzgün çalışmadığında veya görünürde hiçbir neden olmadan durduğunda, uygulamayı zorla durdurun ve tekrar açın. Bu genellikle uygulamadaki geçici...
İtalya'nın başkenti Roma'daki tarihi "San Lorenzo in Lucina Bazilikası"nda yapılan restorasyon ülkede tartışmalara neden oldu. Restorasyondan geçen bir freskteki melek figürlerinden birinin yüzü, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye benzemesi...
İran'ın güneyindeki Bender Abbas kentinde patlama gerçekleşti. Patlamanın Devrim Muhafızları komutanına yönelik bir suikast girişimi sonucu yaşandığı iddia edildi. Bu iddialar ordu yetkilileri tarafından yalanlandı. Nedeni henüz bilinmeyen...
Ukrayna’nın enerji şebekesinde yaşanan teknik arıza, başkent Kiev’de elektrik ve su kesintilerine yol açtı. Metro tamamen durdurulurken, yetkililer elektriğin birkaç saat içinde yeniden verileceğini açıkladı.
Ukrayna’nın enerji şebekesi, Moldova...