Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 20-21 Haziran'da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 2 milyon 425 bin 560 adayın başvurduğunu bildirdi.
YÖK'ten yapılan açıklamada, YKS'ye 2025'te 2 milyon 560 bin 649, 2024'te 3 milyon 120...
İran'ın Tebriz şehrinde TIR'ına isabet eden füze parçası nedeniyle ağır yaralanan ve 6 gün sonra hastanede hayatını kaybeden Hüseyin Fırat, son yolculuğunu uğurlandı. Saldırı anına tanık olan babası Coşkun Fırat, "Bir gümleme sesi geldi, ben...
Son dakika Tokat deprem haberleri.. Tokat'ta deprem mi oldu? Az önce deprem Tokat'ta nerede oldu? Tokat Kandilli ve AFAD son depremler.. 13 Mart 2026 Tokat deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu Tokat'ta? Tokat son...
Rom da bulunan hatalar var. Ekran çözünürlük değerli sabit seçilmiyor. Bunun dışında ekran videosu çekilmiyor. Bunlar dışında gayet güzel bunların biran önce giderilmesi çok iyi olur.
Temel Düzeltmeler
Android Auto uygulamasını güncelleyin: Bazen Android Auto arayüzü, uygulamanın eski veya güncel olmayan bir sürümünü desteklemeyebilir. Ayrıca, uygulamanın belirli bir sürümünün bazı cihazlarda sorunlara neden olması da mümkün...
Bu işlemleri test ettiğim cihaz Samsung Galaxy Note 20 Ultra ve cihazımda Vulcan Rom'un Son sürümü yüklü. Bu çözümleri başka cihazlarda da deneyebilirsiniz fakat adımlara sırasıyla uygulamanız gerekli yoksa olmayacaktır.
Magisk üzerinden...
Temel Çözümleri Deneyin
VPN'i etkinleştirme veya devre dışı bırakma: Chrome'da web sayfaları yüklenmiyorsa, VPN bağlantınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin ve sorunun çözülüp çözülmediğine bakın. Tersine, Chrome'da bazı web...
Temel Çözümleri Deneyin
Karşıdaki kişi sizi engellemiş olabilir: Mesaj göndermeme sorunu yalnızca bir veya iki kişiyle sınırlıysa, diğer kişi sizi engellemiş olabilir. Bu durumda, gönderdiğiniz tüm mesajlarda yalnızca tek bir onay işareti...
Temel Çözümleri Deneyin
Telegram uygulamasını zorla kapatıp yeniden açma: Telefonunuzdaki bir uygulama düzgün çalışmadığında, yapmanız gereken ilk şey onu zorla kapatıp tekrar açmaktır. Çoğu durumda, bu geçici sorunları gidermek ve uygulama...