Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şuan 2.6.0 Sürümü kullanıyorum. Evet Rom da bazı hatalar var. Bunların en belirgini Ekran Videosu Çekme Problemi bu yüzden kurmadım ki zaten bunu da yapacaklar. Rom da kısa bir süre sonra ciddi bir güncelleme olacak diye tahmin ediyorum ve...
1. Çözüm Yöntemi : Galeri Uygulamasını Kullanarak Fotoğraf Boyutunu Küçültme (Samsung)
Galaxy telefonlardaki varsayılan Galeri uygulamasını kullanarak medya dosyalarını düzenleyebilir, kolajlar oluşturabilir ve hatta boyutlarını...
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10 OneUI 2.5 den yukarı sürüm güncellemesi gelmeyecek.
Şuan...
Lütfen güzel bir deneyim yaşamak için aşağıdaki bilgileri, hata listelerini, SSS'leri ve genel notları okumaya zaman ayırın.
Hızlı Notlar :
DuhanROM V4 , Galaxy S24 FE'den OneUI 7.0 Android 15 Port'udur .
FloydT ve DuhanROM V3'ün sahip olduğu...
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
Yayın akışı herkesin hoşuna gitmeyebilir. Ancak FLAC dosyalarına sahip müzikseverler için zorlu, ses hazineleri için hangi müzik çaları kullanacaklarını seçmek olabilir. Çoğu kişi mevcut uygulamalarla yetinir. Ancak imkanı olanlar bazen kendi...