Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android kullanıcısıysanız, Wi-Fi'ye bağlanırken zaman zaman kimlik doğrulama hatasıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu, doğru şifreyi girdikten ve daha önce Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra bile , yeniden bağlanmayı deneseniz bile şimdi...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...
NASA’nın Hubble Uzay Teleskobu, nadir bir ana tanıklık ederek K1 adlı kuyruklu yıldızın parçalanma anını görüntüledi.
Astronomlar, Hubble Uzay Teleskobu kullanarak nadir görülen bir olayı kaydetti.
C/2025 K1 (ATLAS) olarak adlandırılan...
Gözler İran'daki savaşın sonraki aşamalarına çevrilmiş durumda. Hürmüz Boğazı'nın halen açılmamış olmasının ABD'yi bir kara harekatına doğru zorladığı belirtiliyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın Ortadoğu'ya binlerce yeni asker göndermeyi düşündüğü...
ABD Başkanı Donald Trump’ın Grönland’ı ilhak etme söylemleri sonrası Danimarka ve müttefikleri, olası bir askeri senaryoya karşı bölgeye asker sevk etti.
Danimarka ve müttefiklerinin, ABD’nin Grönland’ı ilhak edebileceği endişesiyle Ocak ayında...
Denizcilik verilerine göre Rusya, enerji kriziyle boğuşan Küba’ya yüz binlerce varil ham petrol gönderiyor.
Rus bayraklı “Anatoly Kolodkin” adlı tanker, 8 Mart’ta Rusya’nın Primorsk limanından yaklaşık 730 bin varil petrol yükleyerek Atlantik...
Papua Yeni Gine’de bir adada binlerce deniz canlısının ölmesi ve yüzlerce kişinin hastalanması üzerine yetkililer balık tüketimini yasakladı. Olası su kirliliği şüphesi araştırılıyor.
Papua Yeni Gine’nin New Ireland bölgesinde binlerce deniz...
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Savunma Bakanı Pete Hegseth’in ikamet ettiği Washington’daki askeri üssün üzerinde kimliği belirsiz insansız hava araçları tespit edildi.
ABD’de yetkililer, Washington’da bulunan Fort McNair askeri üssü...
İran, Güney Pars doğalgaz sahasına yönelik İsrail saldırısına misilleme olarak, dünyanın en büyük LNG tesisinin bulunduğu Katar’daki Ras Laffan sanayi kompleksini hedef aldı. ABD Başkanı Trump ise saldırıdan haberdar olmadıklarını belirterek...